Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _bliska__

coś mi sie stało z komputerem...help

Polecane posty

Gość _bliska__

obraz na monitorze jest normalnej wysokości, zwęził sie natomiast na szerokość symetrycznie z obu stron o około 7 cm ( mam 15 cali) i jest z każdej strony lekko wklęsły; poza tym od góry do dołu ida 3 szare pasy, które nie uniemożliwiają czytania, ale przeszkadzają...litery są ściśnięte na jasnych pasach, na szarych normalnej szerokości; co z tym można zrobić...wie ktoś?

ustawienia monitora i sobie poprzestawiac :P oddam ze to sa przyciski na monitorze :P

Gość _bliska__
ellinka, ale ja nic nie ruszałam wcześniej, mogło sie samo tak zrobić? sugerujesz, że nie jest posuty? (jest taki stary, ze mógły wreszcie:P) z przyciskami sobie nioe poradziłam :(

Gość _bliska__
żaden probllem, tylko po co :P on działa bez zarzutu (poza tym felerem)

01:36 _daleki__ hmmm jaki masz monitor ? mozliwe ze nastapio uszkodzenie badz tez \'błąd w oprogramowaniu\' 01:55 _bliska__ taki stary hyundai 01:58 _bliska__ pokombinowałam z przyciskami na obudowie w tym select i menu i nic, jak sie dobrac do oprogramowania? 02:06 _daleki__ hmm - cięzko mi powiedziec niewidząc go mozesz spróbowac z kablami - czy nigdzie nic sie ni poluzowało, nie powychodziło. co do oprogramowania - mozliwe ze w ustawieniach systemu operacyjnego cos sie pozmieniało (ale to dosyc mało prawdopodobne) najbardziej prawdopodobne jest (jezli monitor jest juz stary) ze po prostu sie \'wypalił\' (zjarał) - znajomy miał problem ze pojawiły mu sie czarne plamy (a raczej pasy) na ekranie, a ich otoczenie zniekształcało obraz musiał bym poszukac więcej info 02:12 _bliska__ dziękuję, daleki, to możliwe, tez własnie mam zniekształcony, a pozostała część powierzchni, poza borazem, który opisałam, po bokacha zwłaszcza jest czarna... dziękuję 03:56 uiouogifgdodg chyba padł ci monitor. Jak drogi, to daj do naprawy bo idzie go naprawić. pozdro.