Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezusmaria

blagam pomozice0- cy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość jezusmaria

zazywam jasmin o godzinie 17, a w ostatni dzien zwymiotowalam ponad 10h po ostatniej tabletce, potem kochalam sie z chlopakiem i on skonczyl we mnie..mam przerwe od czwartku.. jest niedziela nie mam okresu.. czy to mozliwe w ogole zeby zajsc w ciaze przy tak drogich tabletkach- Yasmin.. prosze powiedzcie jakie sa szanse przy mojej sytuacji?:(

Gość jezusmaria
bardzo smieszne

Gość drogie dziecko
co ma cena do skutecznosci? jak sie bierzesz za antykoncepcje to wykaz odrobine odpowiedzialnosci i dowiedz sie co nieco o dzialaniu tabletek sa one skuteczne niezaleznie od ceny a warunkiem skutecznosci jest przestrzegani8e zasad. Widze ze masz ogromny problem z czytani8em bo gdybys zajrzala do ulotki8 to wi8edzialabys, ze wymioty sa grozne do ok 3-5 godzin od spozycia tabletki. Jesli wiec czujesz sie na tyle duza, by uprawiac seks - to naucz sie czytac ulotke preparatu, który zazywasz codziennie.

Gość jezusmaria
czyli mam sie martwic czy nie?:( wiem, ze od 3-5h tylko to juz teraz jest taka schiza..:( a moze miec wplyw na okres te wymioty i stres? nie krytykujcie mnie teraz, chce znac wasze zdanie co moze sie stac..;(

Gość drogie dziecko
swoje zdanie juzn apisalam - to czy masz sie martwic zawarlam w swojej wypowiedzi - jesli masz problem ze zrozumieniem tak prostego tekstu to bierz sie do nauki zamiast do seksu :////

Gość jezusmaria
ale jestes beznadziejna..pfff..:/

Gość drogie dziecko
to ty jestes beznadziejna - biorac sie za seks zamiast za nauke

Gość jezusmaria
heh kotku ja sie pukam 2,5roku wiec nie mow mi tu o tym, ze ja nic nie wiem i odwal sie ode mnie, bo ci w koncu suty ze zlosci wyskocza!:D

Gość drogie dziecko
Kotkiem nazywaj swojego misia z ktorym sie, jak to okreslasz - pukasz. Mam w glebokim powazaniu czy robisz to z jednym czy z piecdziesiecioma ale jesi zadajesz durne pytania i zawracasz nam dupe czyms, na co odpowiedz masz w ulotce, to idz sie doedukuj razem ze swoim misiem glupisiem - kotku. jesli sadzisz ze twoje plytkie teksty sa zabawne, to podpowiem, ze sa zalosnie szczeniackie, glupolku ;)

Gość drogie dziecko
Moze wiesz jak rozlozyc nogi od 2 i pol roku ale to nie usprawiedliwia twojej przerazliwej niewiedzy o antykoncepcji - w zasadzie pograza cie to jeszcze bardziej...

Gość jezusmaria
to nie ja tylko glupi podszywacz, dzieki za odpowiedzi, ktore i tak niewiele mi wyjasnily:( mam 21 lat wiec studiuje i nie musisz ze mnie robic dzieciaka tak na marginesie, to nie ja dalam sie jakiemus podszywaczowi sprowokowac.. pozdrawiam

Gość drogie dziecko
owszem, ty sie dalas sprowokowac, bo nie wiesz, ktore teksty sa moje ;)

Gość jezusmaria
tak tak, mozna sobie wmawiac:) pozdrawiam gl hf

Gość drogie dziecko
Mozna mozna, ty sobie wmawiasz rozdwojenie jazni :D Co tez czlowiek zrobi zeby zatuszowac swoja niewiedze...

Gość jezusmaria
mysl co chcesz, nie obchodzi mnie to, pff:D

Gość skaza
mysle ze czytelnicy tego forum sa w stanie powiedziec ci czy jestes w ciazy i to juz kilka godzin po zaplodnieniu...my jestesmy lepsi od gina i szybsi niz mc.donald ;)..jak bys miala jeszcze jakies durne pytania..to wal smialo...tu na wszystko jest miejsc!!!!

Gość ja mysle ze
na pewno jestes w cionzy!!!!