Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kraszka..

Opisujemy swoją figurę

Polecane posty

Gość Gadatliwa..
a ja drobna , małe stopy 35-36 , dość duże piersi , wcięcie w taki płaski brzuch i trochę za grube uda :( 157-8 wzrostu waga 42 :P

Gość Jakas tam...
165 cm, 45 kg, płaski brzuch (gdy wstaje rano, ale jak coś zjem to jest taki sam efekt jak u poprzedniczki "ktosskaxd"), małe cycki, duże stopy, szerokie ramiona i biodra, chude ręce i wystające kości z ramion, wąska talia. Chcę przytyć ale coś mi nie wychodzi. Ogólnie mi się nie podoba xd.

Gość Ja 3 lata od porodu
Ja - 174 cm i 80 kg: duże stopy - 40/41 rozmiar, z długim drugim palcem-mój mega kompeks :O dość proporcjonalna figura długie nogi grube uda pośladki z cellulitem, odstający brzuch pokryty rozstępami ciążowymi widoczne wcięcie w talii duże krągłe i nadal jędrne piersi, gładka cera, ponoć sympatyczna, uśmiechnięta , ładna buźka

Gość teraz ja eee
duże, szerokie stopy grube łydki zgrabne uda zgrabne tyłek dość wąska talia mały biust proporcjonalne ramiona 175 cm wzrost, ecchhh ten dół mi się nie udał. Od kolan w górę jestem całkiem ok :classic_cool:

Gość gość.
15lat, szczupła, 162cm . Małe piersi (32/70A) , mały tyłek (nie płaski) , biodra ok.84cm, ramiona ok.86cm, szczupła szyja, wcięcie w tali 64cm, rozmiar stopy 38, łydki szczupłe.

Czy zastanawialiście się kiedyś kiedy i w jakich okolicznościach umrzecie? To co teraz robisz, co jesz, jak i gdzie pracujesz ma wpływ na Twoje życie i śmierć. Poznaj datę śmierci wypełniając test na stronie: http://smierc.org

Gość MonicaKa
proszę o pomoc w okresleniu typu figury (pomieszane cechy mam): szerokie remiona, male-srednie (80B) piersi, ksztaltna pupa (szczupła ale nie płaska), w miarę widoczne wcięcie w tali, szerokie biodra, duzy-wystający brzuch, szczuple i dlugie nogi...ma ktos jakis pomysl?

Gość Buuuuum
Niska bo 157cm. Długie brązowe kręcone włosy. Okrągła buzia. Wąskie oczy. Mały nosek. Duże usta. Normalna szyja. Szerokie ramiona. Średnie piersi. Wąska talia. Średni brzuszek. Szerokie biodra. Dużą pupa. Krótkie nóżki. Duże uda. Szczupłe łydki. Male stopki 35-36. Czyli ni w 5 ni w 10.....

Gość Buuuuum
A i dodaj ze wazę 60 kg....

Gość gość
169 brzuch plaski, rece ok, nogi dosc dlugie uda wypracowane na silce, lydki normalne ze wskazaniem na szczuple. Piersi b/c. Kolana niestety po kontuzji:( na 1 widac slady niestety...

Gość gorąca czekolada z mlekiem
Niska, drobna, mam 158cm ważę 46kg, mały biust (65E), płaski brzuch, widoczna talia (62cm), tylek wystający, biodra (91cm) nogi szczupłe, ramiona małe, chude małe dłonie, szyja szczupła, małe stopy rozmiar 36, rozmiar XS/S, ogólnie poniżej przeciętnej figura tak samo twarz

Gość gość
Małe stopy, zgrabne łydki i uda, lekko zaokraglone biodra z wystająca pupą, 70 cm w talii i duży brzuch :D mały biust i szerokie ramiona :D

Gość tralalalalal33
177cm, 68kg wielkie stopy, ładne długie nogi z zarysowanymi mięśniami bez grama cellulitu, tyłek za płaski i lekko wiszący, wąska talia, płaski brzuch, cycki idealne (sztuczne), ładne ramiona, za krótka szyja

Gość gość
157 cm wzrostu, 50 kg Małe stopy - 37 Zgrabne nogi Pupa wystająca Talia 65 cm Biust 65C Chyba nie jest najgorzej...

Gość gość
185, 80 kg, biodra szersze od klaty, odstający tyłek, chude ręce, piersi brak bo jestem fecetem