Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzien dobry **

Czy on coś do mnie czuje ???

Polecane posty

Gość dzien dobry **

Co tu dużo opowiadać ;) , po prostu zakochałam się w koledze , a właściwie teraz to już chyba przyjacielu ... razem studiujemy , widzimy się każdego dnia , dużo rozmawiamy , żartujemy , pomagamy sobie , jest naprawdę świetnie . Tylko nie mam pojęcia czy on czuje podobnie ale wszystko wskazuje na to , że tak jest . Mimo , że widzimy się na uczelni to on dzień w dzień dodatkowo odzywa się do mnie na gg , jednak boje się , że ani ja ani on nie odważymy się zrobić pierwszego kroku i wszystko przepadnie :( . Zawsze jak rozmawiamy to patrzymy sobie centralnie w oczy , no czuje , że bardzo iskrzy między nami ...

Gość dzien dobry **
jak w subtelny sposób dać mu do zrozumienia , że nie jest mi obojętny ?

Gość kaviii
chetnie bym ci doradzila ale sama mam taki problem... wiec nic doradzic nei umie chociaz ostatnio juz mi sie wydaje ze jednak tylko zmojej strony iskrzy....

Skoro tak jest, jak piszesz, daj mu się wykazać.;) Sama niczego nie przyśpieszaj boi wszystko zepsujesz 🖐️

Gość dzien dobry **
kaviii ja tez juz sama nie wiem czy on mnie po prostu lubi , a ja widze Bóg wie co 😭 w każdym jego gescie wypatruje sie jakiego znaku ...

Gość dzien dobry **
zakłopotka ;) oj żeby on tak chciał sie wykazać

Gość kaviii
taaaa i czekac nastepne 10 lat az raczy sie wykazac....hehe a tak serio no faktycznie trzeba poczekac na krok z jego strony... a spotykacie sie poza uczelnia???? jesli nie to moze to jest pomysl??

Gość dzien dobry **
kaviii ostatnio w srode zapytał czy może do mnie wpaść rzekomo :P po notatki , chociaż równie dobrze mógł iść do kolegi , który mieszka obok niego :P:P , no w efekcie koncowym jednak nie wyrobił sie bo faktycznie miał pewną sprawe do załatwienia , przysłał mi esa z przeprosinami , ten es był taki dosyć uczuciowy ;) ...

Gość kaviii
kurcze czyli jest szansa ze faktycznie iskrzy ;) ;) pozostaje czekac - ewentualnie zaproponowac jakies spotkanie :) wiesz tak na luzaka na piwo czy cos.... :)

Gość jkergfd
zrób mu laske

Gość dzien dobry **
Teraz czeka nas prawie 2 tygodnie rozłąki ;) jestem ciekawe czy będzie szukał ze mną kontaktu ...