Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jphawajski

Czy taka kobieta ma szansę na normalny związek

Polecane posty

Gość jphawajski

Dziewczyna nazwijmy ją Ewka ma 27 lat, skończone studia, ma dobra pracę i ma tez dziecko 2-letniego chłopczyka ze związku z Pakistańczykiem. Chociaż jest bardzo ładna to od momentu zerwania ze swoim chłopakiem kiedy ten dowiedział się o ciąży wciąz jest sama. Jak myslicie czy ma ona jeszcze szansę na normalny związek?

Gość lilalunaaaaa
pewnie ze ma!!!:D

Gość mister india
Jasne że ma przecież faceci o niczym innym nie marzą jak o samotnej kobiecie z ciapatym dzieciakiem :D

a czy to tylko historia wymyśliona czy życie :) historia wymyślona - tak życie- NIE, NIE i NIE

Gość dejot
Wstyd by mi było wychowywać ciapate dziecko...ludzie by mi się w twarz śmiali........

Gość kjojiki
nie ma bo : nie jest dziewicą jest stara ( najlepsze laski to (17-20 lat) ma dziecko

Gość Koń kawaleryjski
Nie jest stara. "Najlepsze laski 17-20 lat" są zwykle dziecinne i niedojrzałe. 27 lat to optymalny czas na zgłębianie uroku niewiasty.

Gość sebastian boenisch
Szanse sa znikome niestety. Ona zhańbiła swoja rasę.

Socjologicznie to forum jest bardzo ciekawe, szczególnie te teksty o rasie . A co do bohaterki to zależy w jakim środowisku się obraca. Małe miasteczko szanse niemal zerowe. Aglomeracja - już lepiej, ale generalnie Polacy są rasistami i łatwo jej nie będzie.

Gość Posnaniak
Polacy są rasistami ? To co powiesz na Żydów, czy właśnie Arabów w ich krajach....tam poznasz znaczenie słowa rasizm......

Jak zauważyłam przykładowa Ewa zamierza żyć w Polsce i musi uporać się z tutejszą opinią społeczną :) Nie jesteśmy narodem tolerancyjnym. Mimo, że ta tolerancja nie jest podyktowana różnicą wyznania, a głównie zaściankowością i mentalnym ograniczeniem. Ciekawa jestem jaki procent mężczyzn byłby zainteresowany związkiem z kobietą posiadającą \"kolorowe\" dziecko. Spójrz chociażby na takie proste i maleńkie badanie opinii społecznej jakie mamy na tym topiku.

Gość Posnaniak
Bo widzisz ty mylisz tolerancje z akceptacją, to , że toleruje nie znaczy, że musze akceptować....Nic do niej nie mam, ale nie chciałbym mieć takiej partnerki, a nie chęć do wychowywania nie swojego potomstwa jest naturalna....

Gość valerian
To, że nie na wszystko się godzimy i że wszystko przyjmujemy nie oznacza , że jesteśmy rasistami itd......Zresztą spytaj rodziny ludzi którzy zgineli w zamachach w Madrycie czy Londynie co sądzą o "tolerancji " i wpuszczaniu każdego do swojego kraju.....

Posnaniak Oczywiście, że jest naturalna. Żaden facet nie chce z założenia pielęgnować genów innego. Jeśli decyduje się na takli układ jest to wynik tego, że chce żyć z kobietą, która ma już potomstwo. Proste i oczywiste. Jednym przeszkadza to bardziej innym niej. Ale tu dochodzi jeszcze presja opinii społecznej i ewidentny fakt nie do ukrycia - to dziecko nie jest moje, ma to swoją barwą wymalowane na twarzy. A nie każdy umie nie liczyć się z opinią innych - rodziny, kumpli, sąsiadów etc. Nie jesteśmy rasistami ? Zastosujmy zatem ten ładny eufemizm "nie akceptujemy wszystkiego" :)