Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Extraordinary

jakich kremów używacie przy cerze tłustej-trądzikowej? Po 20tce

Polecane posty

tak tylko chcę porównać. Może uda mi sie znaleźć coś fajnego. Ja używam La roche posay do cery trądzikowej, ale on jest średni-taka emulsja, mam wrazenie ze słabo nawilża. Matuje tyle o ile, niestety żaden krem nie zmatuje na długo takiej cery, odsączanie obowiązkowe...

ja nie uzywam żadnych nawilżających, ewentualnie latem jak mi sie buźka spali ;) teraz mam krem z cynkiem do cery trądzikowej 20/20 firmy farmaceutyki aleksandra. wysusza wypryski jak juz cos sie pojawi. na całą buzie raczej sie nie powinno go sosowac ylko na strefę T . na kafe, było dość duzo opinii o tym kremie, ale dostac go w aptece graniczy prawie z cudem ;)

uzywam oliwki HIPP, mam mocno tlusta cere, po 15 min scieram chusteczka higieniczna nadmiar

Nectarine, kurcze gdzie Ty dostałaś ten krem?? Szukałam go wilekrotne i lipa. A on nie był przypadkiem z krzemem (a nie z cynkiem?)... Kurcze, serio możesz nie używać kremu?? Rany, ja jestem uzależniona, choc nie mam suchej skóry, tzn po umyciu to jest sucha troche ale to normalne... Ja to musze cos na twarz nakładać ;) No ta Galanea to całkiem zachecajaco wyglada. Kurcze, może zdobędę gdzieś próbkęto bym wypróbowała...

no, oliwki są super, tylko niestety oliwka dobrze działa na zewnątrz skóry a w ogóle sie nie wchłania i nie prznika jakby do skóry. Niestety dla mnie się nie nadaje :(

Humektan uzywal ktos?? zastanawiam sie wlasnie nad zakupem tego kremu, czy filtry ochronne posiada ten specyfik?