Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madchen

Klub Świata Książki

Polecane posty

Gość przeczytaj regulamin
Jeśli się zapiszesz to jesteś zobowiązana do zakupu iluśtam książek rocznie.

Z opowiadań znajomych to prawda że musisz tam ileś ksiazek zakupic. I ciezko z tego sie wypisac... :O Nie polecam ogolnie.

musisz zamówić co najmniej jedną książkę z każdego katalogu, a taki katalog przychodzi co 2 miesiące albo raz na kwartał, nie pamiętam już dobrze bo dość dawno należałam do tego klubu ale na szczęście się wypisałam, także nie polecam :)

a no właśnie tak myślalam ze są niespodzianki . dziekuje Coś jeszcze słyszeliście może? juz przeszukuje ten regulamin i pisze tak.. 4.5 Członkostwo w Klubie Świat Książki jest bezpłatne i trwa 1 rok, a po upływie tego terminu zostaje przedłużone na czas nieokreślony. no i że mozna sie wypisac poprzez dekladacje miesiac wczesniej...

5 razy w rokuu ten katalog to co mowicie pisze.. no ale to wypisanie wydaje sie proste hmm

madchen - z doświadczenia piszać - nie polecam. w zamian za to zapisz się do kdc.pl dalczego? świat książki przysyła co kwartał katalog, z którego MUSISZ zamowić min. jedna ksiażke. jeśli tego nie zrobisz, wysla ci tzw. ksiazke miesiaca, za ktora musisz zaplacic. ogolnie ksiazki maja drogie kdc jest lepszy, bo: katalog przychodzi co miesiac nie musisz nic zamawiac z niego, jesli nie chcesz ksiazki maja na ogol tansze, niektore pozycje - doslownie - po kilka zlotych mozesz zakupic przez internet (chyba nawet nie rejestrujac sie) poza ksiazkami oferuja kilka fajnych rzeczy (restza to bardziew :P )

wydaje sie proste i nawet takie jest jeśli nie jesteś podatna na kuszenie:D wymyslaja cuda na patyku zeby Cie jednak zatrzymac, mozesz zaryzykowac ksiązki maja w dobrych cenach i wlele ciekawych pozycji to akurat musze przyznać, ale nie warto się wiązać taką umową ;)

Dziekuje za opinie, teraz wdrąże sie w regulamin KDC faktycznie ten Klub Świata Książki cos podejrzany dzieki:)

zgadzam sie, kdc pod tym względem zakupu z każdego katalogu jakiegoś produktu, ale jeśli z kolejnych 3 katalogów nie zamówisz nic to Cie wywalają:D

Gość ja tam naleze do swiata ksiazk
i jestem bardzo zadowolona. jestem czlonkiem juz prawie dwa lata. dzieki temu zakupilam mnostwopieknych ksiazek a tak to zawsze mi bylo szkoda kasy albo cos. ksiazki nie sa tam tanie ale przepieknie wydane i raz na jakis czas te pare zloty mozna oszczedzic. osobiscie polecam, potem sa bonusy w postaci nblekitnej kart np, ktra ja posiadam i moge taniej kupowac. ja polecam, ale to osobiste zdanie

Ja też należę do Klubu Świata Książki i też jestem zadowolona. Po zamówieniu bodajże 10 książek ma się zniżkę na niektóre pozycje 30%, poza tym rzeczywiście książki są ładnie wydane, zamawiam je nie tylko dla siebie, ale również jako prezenty na różne okazje (szczególnie dla rodziny, bo u mnie w rodzinie wszyscy lubią czytać:)).

Wszystko tak naprawdę zależy od tego, ile książek kupujesz rocznie... Bo jak jedną na rok, to jest to duze zobowiazanie... Ale jak kupujesz dużo książek i to dobrej jakości bestsellery, to może warto... ja generalnie jestem na nie, bo nie lubię być zmuszana do niechcianych zakupów. Jeśłi kupuję książki, to robię to najczęsciej w KKKK (Pruszyńskiego). Książki mają może gorszej jakości, bo to po prostu tania literatura do czytania ale jak nie chce, to nie zamawiam, nikt mnie nie zmusza... A i coś jeszcze, jestem w KKKK z przerwami od kilku lat i chyba mogę być pewna ze moje dane osobowe sa u nich chronione i nie udostępniane. Mama zamawiala kiedyś jakąś książkę w innej księgarni i teraz co raz dostaje: \"wygrała pani 1000000zł!!!!\" kiedyś ich w końcu pozwie do sądu, bo skąd mają jej dane osobowe, skoro nigdy ich nie udostępniała i nie zgadzała się na udostępnianie innym podmiotom? Jest pewna, że to stamtąd...

Gość smerffetka_____
Hej Dziewczyny! Dawno tu nie pisano... Mam takie pytanie: w środę zarejestrowałam się, wybrałam 2 książki = jakiś prezent i do tej pory nie przyszło mi potwierdzenie na maila, czy może tak być? Długo jeszcze mam czekać, mam się drugi raz logować???

Gość dominikzet
nikt cię nie zmusi kupować ja się zapisałem kupiłem raz książki po super cenie i więcej nie zamawiam i nikt mi się nie zarzuca, że mam kupić

Gość xzzz
a jaką trzeba miec karte by miec znizke ceną w kinie? bo nie wiem jak u was ale we wrocławiu jest znizsza za pokazaniem karty swiat ksiązek