Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuub

czy on wrocil a wtedy TY powiedzialas NIE?

Polecane posty

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuub

lub czy on wrocil, byliscie ze soba dalej i to Ty to skonczylas? Ty nei czulas sie juz szczesliwa, jzu nie umialas z nim byc? plis opowieedzcie

Gość nie potrafiłabym być z takim
wredasem. powiedziałabym: spierdalaj!

Gość strzyga__
zdarzyło mi się.

Gość mi też

Gość poszukuję prawdy o
niestety jak wrócił powiedziałam TAK.I to dzis wiem był błąd że tak szybko sie zgodziłam. Dzis żyję z myślą że mnie znowu zostawi i mam sieczkę w głowie , nie ufam.A on starał się max jeden miesiąc..niby jest dobrze ale ja nie ufam

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuub
i dlaczego nei zgodzilyscie sie? po jakim czasie wrocil? juz nic do niego nie czulyscie?

Gość nie on wrócił
powiedziałam tak i tak juz zostanie :))

Gość nie on wrócił
ale może napiszesz co Cię gnębi??

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuub
nie onwrocil - a czemu odszedl? latwo ci bylo wybaczyc? na ile odszedl? a no bo tez jestem porzucona :(

Gość a chce do ciebie wrocic
ze zadajesz takie pytanie

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuub
tak

Gość strzyga__
nie zgodziłam się, bo poprzednio skończył związek niezła wiązanką w moją stronę, bo się wkurzył na mój żart (idiota wziął go za prawdę). Stweirdziałam, że nie pozwolę się tak traktować. Jak mu znowu coś odbije, czy nie podpasuje, to by pewnie skończyło się też na wyzwiskach. ja dziękuję.

Gość luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuub
a mnie boli najbardziej jdna rzezc - do tej pory spalismy tylko ze soba, on prawiczek, ja dziewica, no i teraz widze, ze chce wrocic ale boli mnie to, ze spal z innymi :O

Hmm.. Powiem tak: Wakacje 2006 poznałam zajebistego faceta :) Był szalony, pociągał mnie.. niestety byłam za młoda - poznałam następnego, który również mnie zaczął pociągać i skończyłam tamten związek.. Po upływie ok. 6 miesięcy napisałam mu sms.. jednego, drugiego, trzeciego.. spotkaliśmy się, i wróciliśmy do siebie :) Ciesze się niezmiernie z tego kroku.. Dziś na mija rok :) Jestem zakochana, i teraz wiem, że nie zostawię Go dla innego, bo wydoroślałam od dziecinady.. Kocham całym sercem :) Pozdrawiam ;)

Hmm.. Powiem tak: Wakacje 2006 poznałam zajebistego faceta :) Był szalony, pociągał mnie.. niestety byłam za młoda - poznałam następnego, który również mnie zaczął pociągać i skończyłam tamten związek.. Po upływie ok. 6 miesięcy napisałam mu sms.. jednego, drugiego, trzeciego.. spotkaliśmy się, i wróciliśmy do siebie :) Ciesze się niezmiernie z tego kroku.. Dziś na mija rok :) Jestem zakochana, i teraz wiem, że nie zostawię Go dla innego, bo wydoroślałam od dziecinady.. Kocham całym sercem :) Pozdrawiam ;)