Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boni 666

jak zlikwidować pryszcze grudy podskórne?

Polecane posty

Gość boni 666

mam naczole taka grudę, co przypomona pryszcz ale nie da sie jej wycisnąć, boli jak diabli i mam od niej czerwone poł czoła...proszę poradzcie...na razie smarowałam maścią ichtiolową i benzacne ale bez efektów...:-(

Gość pchlasachrajka
sprobuj plyn afronis, a na to gdzie jest zaczerwienione tormentiol

Gość araine 123456
proponuje jako że jest duży stan zapalny poleciec do lekarza rodzinnego i poprosić o Zineryt i Clindacne.

Gość boni 666
dzieki za rady ale niestety z lekrzem nie dam rady bo jestem poza miejscem zamieszkania...termentiol juz od dawna mi nie pomaga,,,zastanawia mnie co jest przyczyną takich podskórnych grud

Gość araine 123456
prawdopodobnie glębokie zapchanie pora... W takim razie ja proponuje bez recepty antybiotyk o nazwie tribiotic. Zdaje mi się ze to jakaś mieszanka neomycyny. A do tego można stosowec dermaknel też w aptece bez recepty.

Gość belllaadina
Ja dokładnie wiem co to znaczy być pryszczem ;/ Tradzik dokuczał mi przez całe liceum dopóki nie natrafiłam na http://revitolrosacea.pl/sposob-dzialania.html Wejdzie i zobaczcie sobie jego skład i sposób działania, można też zamówić ja z tej strony właśnie zamawiam!!

Gość Sylwia Krukiewicz
Miałam pryszcze i wiem jak to jest. Próbowałam przeróżnych metod walczenia z tym. Ale poradziłam sobie z tym problemem dzięki tabletką IQface które mama sprowadziła mi ze Stanów. Podziałały fantastycznie i w dość szybkim tempie w porównaniu do wcześniejszych metod:) Niby to tylko cera ale odzyskanie pięknej cery dało mi dużo szczęścia:)

Gość gość
Normalnie, podstawowymi działaniami - w moim przypadku wszystko daje radę, ale dzięki apliaktorowi HB - wiekszość kosmetyków sugerowanych na trądzk to zabawki - nic to nie daje, tracicie czas. radzę zacząć od tego - zakładam, że powinno to zdecydowanie pomóc.

Gość Fajnieeeeee
Nienawidzę tego typu pryszczy :/ Długo mi nic nie pomagało, ale w końcu znalazłam fajnego dermatologa, który mi pomógł. Do tego rodzice sprezentowali mi serum z Repechage i teraz już nie ma mowy o jakimkolwiek pryszczu.

Gość gość
Normalnie, kwestia systematyczności. Jeśli chodzi o środek to właśnie aplikator na wypryski HB robi dużą różnicę, ale dopiero z czasem, jednak docelowo powinno się wam udac wszystko załatwić bez jakichkolwiek śladów. Po prostu działajcie z głową - będzie dobrze.

Gość gość
ja z takimi pryszczami chodziłam do kosmetyczki, masc ichtionowa raczej w takim przypadku nie pomoże, ale staraj się robić maski w domu (ja robilam weglowa z bielendy) to także nieco zzmiejszyły ssie grudy