Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna Dalia

skuteczna pasta wybielająca -- pomóżcie.

Polecane posty

Gość Czarna Dalia

słyszałam że skuteczna jest pasta wybielająca [ nie wiem jak to sie pisze ] " blendamet 3d white " . co sądzicie? macie jakieś SKUTECZNE pasty? piszcie

Gość Shinead
Sensodyne Whitening jest dobra i dodatkowa dba o zeby. Dobra tez jest HOLLYWOOD SMILE Pearl Drops uzywasz 2 razy dziennie rano i wieczorem i po 3 tyg masz 2 razy bielsze zeby. Swoja droga kawa, cherbata, wino czerwone, papierosy powoduja przebarwienia zebow. Sama jestem palaczka i pije duuzo cherbaty wiec wiem jak niekorzystne jest to dla moim zebow dlatego staram sie stosowac najlepsze.

Ta Hoollywood jest skuteczna bo uzywalam ja ii moge polecic. Teraz zmienilam ja na paste tez z Perl Drops Reper Wheit ja ja kupuje w niemczech ale widzialam ja tez w Rossmanie w polsce kosztuje okolo 32zl Jest bardzo dobra :)

Ja używam od niedawna pasty blend-a-med 3d white with pearls i jestem szczerze zadowolona. Nie minęły jeszcze dwa tygodnie a już widać poprawę :) Ogólnie to moja pierwsza pasta wybielająca więc nie mówię że moja będzie najlepsza, ale warto wypróbować ;) Polecam :)

Gość taka jedna 24
ja używam tej niebieskiej signal white from now i wydaje mi się że jest całkiem dobra, wcześniej używałam pearl drops i też całkiem ok jedyna wada signal jakdla mnie to to że na początku tuby jest mniej a pod koniec bardziej niebieska więc ten składnik wybielający nie jest chyba równomiernie rozprowadzony....albo mi się tylko takie trafiają, co też by mnie nie dziwiło:):)