Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siwielec

potrzebna pomoc

Polecane posty

Gość Siwielec

witam wszystkich . Skróce troche moja historie i bardzo prosze o porady. Jestem samotna matka 7 miesiecznej córki. spotykalam sie jakis czas z jej ojcem ale pozniej nie mialam z nim zadnego kkontaktu(wiedzialam tylko jego imie nazwisko i miasto w jakim mieszka). potem zaszlam w ciaze, gdy corka miala 2 miesiace jej ojciec sie do mnie odezwal , byl u nas w domu ( dodam ze nie pracuje , studiuje dziennie i mieszkam z rodzicami) obiecal pomoc zostawil adres pod ktorym mieszka. ale ze nie pomagal mi przez 3 miesiace jej zycia to poszlam do sadu z pozwem o alimenty..okazalo sie ze on zmienil adres zamieszkania , mieszka tez w innym miescie, i nie moga go znalezc . i tu moje pytanie czy jezeli go nie znajda albo wyjedzie za granice bede nadal otrzymywac zasilek alimentacyjny oraz dodatek ?? (dodam ze jets on w wysokosci 218 pln i tylko za to sie miesiecznie utrzymuje) jak tylko o tym mysle nie wiem jak sobie mam radzic , co robic?? jak z tym zyc?? bardzo prosze o pomoc .

www.ops.pl to portal pomocy społecznej- wypowiadają się pracownicy lub osoby które wiedzą o czym mówią - tam popytaj- nie zwracaj tylko uwagi na uszczypliwe durnowate komentarze niektórych- niestety każde forum ma swoje " pomarańcze" ja swego czasu rozwiodlam się i też przez pewien czas byłam samotna matką- tak rozwiązywałam wiekszośc swoich wątpliwości pozdrawiam

adrs sobie przepisz bo nie umiem kopiować linków na kafeterii;)

Gość Siwielec
dziekuje Ci bardzo za pomoc ;) przydal sie ten link tam otrzymalam odpowiedzi na moje pytania ;)pozdrawiam