Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnainez.

SZNAUCEREK MINI MINI? Czy ktoś z was ma?

Polecane posty

Gość czarnainez.

mam suczke sznaucera miniaturki. ma 1,5 roku, ale jest wyjatkowo mala! weterynarz mowi, ze nie ma szans , aby jeszcze urosla. \jest mniej wiecej 2 razy mniejsza od normalnego sznaucer miniaturki! wazy okolo 5 kg. czy ktos z was ma jeszcze takiego malutkiego sznaucerka? zaznaczam, że mała jest zdrowa, nie cierpi na karlowatosc (nie ma wylupiaastycz oczu, nieproporcjonalnie krotkich nozek itp.)

Gość aniulek
To Ci zazdroszczę. Mój sznaucerek - piesek, wiek 3 miesiące, jest już spory i obawiam się, że jeszcze urośnie. Ale i tak jest kochany i przesłodki. Pozdrawiam wszystkich miłośników zwierząt! :-)

mój tez jest mniejszy od wszystkich, które widuje :) a jakiego masz?? czarnego?? bo ja spotkałam sie z opinia, ze czarne są zazwyczaj mniejsze, bo te pieprz i sól to sa jakies amerykańskie i one są masywniejsze

Gość aniulek
Mój jest właśnie czarny i wcale nie malutki. Z drugiej strony, może niewiele urośnie.

Gość dupa blada...
mój pies ma 2 lata i waży ok. 9-10 kg.

Gość mój fantastycznie
liże mojego pierożka...

Gość to powyżej
było bardzo niesmaczne

Gość ewfwgf
sprawdz w rodowodzie rodzicow i dziadkow, w necie znajdziesz na pewno info o nich - jesli tez byli minimini to ok, jesli nei to trzeba psiaka zbadac (wapn we krwi i hormony przytarczyc).