Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ILONA 18

PYTANIE DO KOBIET PO PORODZIE BIORACE TABLETKI ANTY.

Polecane posty

Gość ILONA 18

WITAM! 2mies.temu urodzilam polog trwal 6tyg.i 2tyg.temu dostalam miesiaczke ktora utrzymuje sie do dzis,zazywam tabletki anty. Regulon i nie wiem co moze powodowac tak dlugie i obfite krwawienie. Niewiem zbytnio czy moge juz sie kochac bez zabespieczenia dodatkowego majac okres,na ulotce pisze ze po porodzie trzeba zabespieczyc sie dodtkowo na 2ryg.ale jak jest przy tym krawawieniu czy tabletki dzialaja? Naprawde juz mam dosc tego krwawienia,mam w planach wybranie sie do ginekologa w tym tyg.jak nadal bede miec okres!a i nie napisalam ze mialam cc. i bylo wszystko w pozadku i karmilam tyklo 2tyg. Moze ktoras z was miala podobny problem jak ja i bardzo bym prosila by ktos odpisal...I chciala bym jeszcze zapytac czy po tych 21dniach robi sie przerwe 7dniowa i w 8dniu mam zazyc tabletke czy w 7?i czy mozna sie kochac wtedy bez zabespieczenia czy z zabespieczeniem bo robi sie przerwe od brania tab.jak sie ma okres i nei ma bo wiadomo moge dostac nawet w 4dniu od odstawienia..

do lekarza !!!! ja biore od pierwszego okresu tableti i przez pierwsze opakowanie miałm caly czas plamienie delikatne ale było była u gin i wszytko ok

ja biorę teraz Regulon i jest ok. Na ulotce jest przecież napisane, że może wystąpic plamienie...także spokojnie, myślę, że jak będziesz u lekarza możesz się spytac co z tym fantem zrobic...ja nie jestem ginekologiem więc ci nic mądrego nie napiszę powiem tylko, że ja ciągłe krwawienie miałam po cerazette...:O miesiąc czasu brałam tylko te tabsy, teraz biorę regulon i jest ok na szczęście a co do zabezpieczenia...to przy tabsach można po tych 2 tygodniach bez gumki już :) także wizyta u gina rozwiąże twoje problemy:D

Gość spokojnie.....................
Ja pierwszy okres po porodzie też miałam bardzo obfity i trwał 11dni. Pytając lekarza dlaczego tak gługo odpowiedział, że po porodzie to normalne.

po porodzie okres i plamienia sa jeszcze nieuregolowane więc bez obaw możesz dlugo mieć jeszcze różne objawy,alewarto zapytac lekarza.często właściwie sa jeszcze problemy z powodu źle dobranych tabletek-więc idź do lekarza i się zapytaj.japrzedporodem miałam 3 dni okres a teraz tydzień się leje i jak!