Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tajemniczy...x

Eee... yyy... mieszkasz koło Żywca?

Polecane posty

Witam! Marzy mi się taka scenka: http://tour.fuckedupfacials.com/aa/content/barbie_addisson/facial.jpg Wiecie, wytrysk kilku facetów na moją twarz, zalany spermą, bukkake... Tylko, że... no... Jestem facetem... Nie gejem, bo nie tolerowałbym ruchania w dupę... Ale tego Chciałbym spróbować, jak to jest. Lodzik, a potem wytryski na twarz, kąpiel gorącą spermą... To taj, jakbyście chciały uprawiać sex lesbijski, takie moje marzenia... Wiem, że toforum czyta wielu facetów, więc tu to piszę: poszukuję kilku chętnych facetów z Żywca lub okolic (ewentualhnie Bielsko-Biała, ale osoba musiałaby dojechać) na taką akcję. Tylko jest kilka warunków: dyskrecja, higiena i ktoś z Żywca musiałby mieć własne lokum. Myślę, że pięciu facetów wystarczyłoby. Ja nie żartuję! Wiecie, umówienie się u kogoś, zrobienie lodów, wytryski, trochę zabaw z penisami, prysznic i powrót do domów. Bez zbędnych pytań. Przed umówieniem się, wyślij mi zdjęcie na AQQ, swoją twawrz, a potem penisa. Podaj też, ile ma cm. Zrobię każdej długości; im dłuższy, tym lepszy. Najlepiej, jeśli masz duże wytryski. Podaj też wiek itp. Jeśli znajdzie się ktoś z Żywca, powinien mieć sam mieszkanie z prysznicem. Interesują mnie tylko poważne oferty, NIE ŻARTUJĘ! Szczegóły na AQQ. Pozdrawiam! tajemniczy...x