Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlodziutka17

Odpowiedzcie mi prosze..

Polecane posty

Gość Mlodziutka17

Witam.. Mam nadzieje, ze mi pomozecie.. A wiec. Pierwszy raz zaczelam brac tabletki Novynette, ktore przepisal mi lekarz.. Jestem dokladnie na 13 tabletce i ciagle mam okres.. po 6 tabletce okres mi sie konczyl, to byla dobra oznaka, ale na nastepny dzien pojkawilo sie plamienie ktore trwa do tej pory.. czy to jest normalne? skad odroznie okres od plamienia, skad bede wiedzaiala ze w czasie przerwy wystapil okres i musze zaczac drugie opakowanie.. mialyscie moze taki przypadek ? Odpiszcie to dla mnie wazne.. denerwuje sie tym..

Gość A ulotka to co
Ulotka rzecz święta. Byś przeczytała - byś wiedziała. Czemu dziewczyny beirzecie coś, o czym nic nie wiecie? Możesz plamić a nawet lekko krwawić do 3 opakowań. Czytaj!

Gość A ulotka to co
Opakowanie zaczynasz po 7 dniach przerwy niezależnie od tego kiedy zaczęło lub skończyło się krwawienie, Bierzesz nawet jeśli krwawienie się nie skończyło. Przerwa ma trwać 7dni i ani dnia dłużej. Ponownie - ulotka!!!!!

Gość Mlodziutka17
spoko, tylko ze ja czytalam ulotke i jakos nie doczytalam tego co chcialam.. wiec..

Gość A ulotka to co
Więc trzeba czytać do skutku albo zmienić na metodę, która wymaga mniej poświęcenia niż czytanie ze zrozumieniem. Np abstynencja.