Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość riiiiita

dr KISIELEWSKA - Kraków- zna ktoś????

Polecane posty

Gość riiiiita

Musze zmienic ginekologa i zastanawiam sie nad dr Kisielewska. slyszalam duzo dobrych opinii na jej temat. Mam tylko pytanie, przy tabsach zleca badania hormonalne?? jest to dla mnie istotne pytanie bo po poprzednich przejsciach z niekompetentnymi lekarzami mialam straszne problemy, a wszystko zaczelo sie wlasnie od tego... w ogole jakie wy macie opinie?

Gość kruczek-flor
ja ja znam, niezla babka

Gość riiiiita
nikt nie zna?? to wazne, prooosze:)

Gość bunia6
t ta co przyjmuje ze spingwald czy jakos tam?

Gość helk
napiszcie jak ta lekarka bada dziewice, bo jakos nie przemawia do mnie badanie przez odbyt. Bylam juz u ginekologa, ale nie na typowym badaniu, a juz czas bo 22 latka minely ;) i jakie sa terminy. Tzn. ile sie czeka na wizyte? Strone internetowa znam ;)

Gość guśka06
Ja chodzę do pani dr Kisielewskiej już od prawie 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Przy przepisaniu mi tabsów zrobiła mi odpowiednie badania, i w ogóle. Przy przepisaniu mi kolejnych opakowań za każdym razem zaleca mi badania;cytologie, badani krwi itp. Jak do tej pory jest wszystko dobrze. Ale za niedługo będę musiała odstawić tabsy, bo pani dr powiedziała, że nie jest wskazane dla organizmu przyjmować je powyżej 2 lat i trzeba zrobić przerwę. Właśnie dziś wybieram się na wizytę;D

Gość gość
Jak choroba to tylko ona, jak kontrola tylko ona, :) teraz prowadze u niej ciąże :) wszystkie znajome którym mówie jakie mi zleciła badania dziwią się, że tyle tego. W gabinecie siedze po 40 minut i nie ma poczucia ze musze isc bo nastepna. Ciepla usmiiechnieta, no i doktor nałuk medycznych to też o czymś świadczy

Gość gość
Potwierdzam, kończymy właśnie 2 ciążę u Pani doktor, nie wyobrażam sobie chodzić do kogoś innego.