Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 starsza pani49

Korekcja powiek

Polecane posty

Go艣膰 starsza pani49

Jestem z Tr贸jmiasta, chc臋 wykona膰 zabieg korekcji powiek. Czy kt贸ra艣 z Was mia艂a jakie艣 do艣wiadczenia z tym zwi膮zane... czy robi艂y艣cie i u kogo...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 0987
Mia艂am ten zabieg, ale w Warszawie... nie 偶a艂uj臋, bola艂o minialnie opuchlizna zesz艂a po 2 dniach. Od zabiegu min膮艂 rok i zastanawiam si臋 teraz nad powiekami dolnymi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Migotka 2000
No nie wiem czy po dw贸ch dniach mog艂a zej艣膰 opuchlizna. Ja na drugi dzie艅prawie nie widzia艂am. Teraz jest 3 tygodnie ale nie mog臋 powiedzie膰, 偶e ca艂kiem ju偶 wszystko wr贸ci艂o do normy. Ja mia艂am g贸r臋 i d贸l .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 3902
Tr贸jmiasto... tylko dr Ewa Skwiercz! Powieki zoperowane mia艂am kilka lat temu i nie wyobra偶ma sobie odda膰 si臋 w inne r臋ce ni偶 pani dr Skwiercz. Polecam!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Linke
A gdzie ta pani przyjmuje?

Udost臋pnij ten post

mam przyjaciolke, ktora chcialaby sie zdecydowac na taki zabieg, czy mozecie mi powiedziec jaki jest koszt takiej przyjemnosci??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ihdvnk
Moja mama p贸艂 roku temu p艂aci艂a 1900 za g贸rne powieki

Udost臋pnij ten post

Zrobi艂am g贸r臋 i d贸艂 10 dni temu. Jak cierpie膰 to raz. Jestem zachwycona. Zap艂aci艂am 4000 z艂.Dzis zrobi艂am makija偶

Udost臋pnij ten post

Jestem 5 dob臋 po zabiegu korekcji powiek g贸rnych. Z dnia na dzie艅 coraz lepiej. Dzi艣 po po艂udniu b臋d臋 mia艂a zdejmowane szwy. Nie mog臋 si臋 doczeka膰, bo ju偶 mi przeszkadzaj膮. Sw臋dzi mnie troch臋 i odczuwam lekk膮 sucho艣膰 w oczach. Opuchlizna schodzi, ale mam teraz straszne, 偶贸艂te wory pod oczami i lekkie krwiaki. Dziwne, 偶e robi艂am g贸r臋,a d贸艂 te偶 mam \"podbity\". Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

dlatego lepiej robi膰 hurtem. Jest te偶 troch臋 taniej. Ja mia艂am najgorszy drugi dzie艅.Wszystko by艂o za mg艂膮. Nie mog艂am nawet trafi膰 kluczem do dziurki.Dzi艣 jestem zachwycona sob膮. Chyba wpadn臋 w narcyzm...

Udost臋pnij ten post