Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hulahop

do mam dwulatków -

Polecane posty

Gość hulahop

mama dwulatka zamiast zabawek zażyczyła sobie ciuszki na urodziny, taaa ale na temat rozmiaru nic nie powiedziała, a ojciec sam niewie - porażka ... pięniędzy niemam zamiaru dawać :/ nieważne dlaczego :) więc wpadłam na genialny pomysł, aby zapytać Was mamy :) na jakie rozmiary zwrócić uwagę? dodam, że maluch to klopsik :) aaaa a może jakiś inny prezent? coś co nie jest zabawką, co się przyda, a niema rozmiarówki ;) z góry dzięki

ubrania rozmiar 98/104 104 to powinno byc akurat ale lepiej jak wexmiesz coś o rozmiar iweksze to tez dobry prezent bo zawsze sie przyda a druga opcja to myslisz o zabawce czy ubraniu?

Gość hulahop
niewiem, myślałam o czymś do 50 zł - symbolicznie ma być :)

ubranie czy zabawka i chlopiec czy dziewczyna to podam ci kilka linkow

Gość hulahop
najlepiej i najłatwiej byłoby kupić zabawkę, ale mamuśka malca kategorycznie zapowiedziała, że NIE :( ah ... tego akurat nie skomentuje, ale nic nie poradze na zachcianki szwagierki

Gość hulahop
chłopiec

104/110/116 powinno styknac. z nieubran to moze byc jakis komplecik, czapka, szalik, rekawiczki. moze jakas gruba ksiazka z kartonowymi stronami???

Gość hulahop
ale to dla dziewczynek :) ja szukam czegoś dla chłopca :)

Gość hulahop
oooo czapka, szalik - to nie jest nawet nawet - a jakaś numeracja jest na czapeczki?

Gość hulahop
dzięki tynka a co jako mamom przydałoby się wam dla malucha? z takich praktycznych rzeczy?

numeracja jakas jest, ja proponuje przejsc sie do jakiegos "firmowego" sklepiku i kupic cos wiekszego, bo zima sie juz konczy i przynajmniej na przyszly rok bylby pozytek:)

ja mam dziewczyny i jresli chodzi o ubrania to bezrekawnik napewnozbliza sie wiosna i czas na to bedzie. mam dziewczynki ale ten komplet katana i spodenki ten drugi jest swietny i praktyczny. z zabawek to rewelacja jest piaskolina hustawki i kilka rzeczy

a moze kurteczka??? w 5-10-15 maja teraz wyprzedaze i cos na prawde fajnego mozna upolowac. ja corci za 44 zl kupilam bardzo ladna. tyle ze oni maja chyba jakas zanizona rozmiarowke, bo ona ma 3 latka a kurtka jest na 122 i jakos specjalnie wielka nie jest. z innych rzeczy... tak kombinuje, jak gabi byla mniejsza marzylo mi sie cos takiego;) http://allegro.pl/item305746141_sunshine_kids_szelki_do_prowadzenia_dziecka.html ale to juz od temperamentu dziecka zalezy:)

justyna dobre hhahaha wiesz ja przy dwujce tez mazylam zanim zaczely chodzic potem na spacerach jest spokojne ale dzieci nieobliczalne sa i nawet te najspokojniejsze ale wiesz czego sie obawiam?ze mnie wysmieja ludzie na spacerze

a z czego maja sie smiac??? widzialam juz pare razy mamuski z takim sprzetem i jest to calkiem rozsadna opcja, zamiast ganiac za dzieckiem po sklepie czy jak nie slucha sie na ulicy:)

u mnie to to raczej na wszelki wypadek bybyło bo sa grzeczne na spacerze tyle ze bezpieczniej!

ty amoje maja dwa lata i nosza 98 na 104-zalezy jaka firma!a jesli to pyza to warto wziąsc wieksze bo sie przyda a mniejsze to na raz i tyle

a dodam ze nie sa jakos specjalnie utuczone nawet powiedziala bym drobnej masy ale wysokie dosyc

Gość hulahop
up :)