Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nftnrtnrt

aluzja...?

Polecane posty

Gość nftnrtnrt

jakis czas temu ograniczyłem kontakt z pewna "koleżanką" . (kiedyś wymienialiśmy ze soba dziesiatki sms'ów dziennie teraz tylko 1 i to nie zawsze..) zaczeło sie od tego ze napisała mi ze nie chce zebym był jej blskim przyjacielem,ze jestem dalej w "hierarchi przyjazni" od jakiegoś tam znajomego... a ja bym zrobił dla niej wszystko...(osobiscie liczyłem na coś wiecej niz przyjazń,miała chłopaka z którym jest pokłucona ale mimo wszystko liczyłem.... ale nie o to chodzi) tak wiec kontakt sie "zawiesił" dzisiaj udało nam sie wymienic kilka sms'ów w których pisała ze należy walczyć o swoje szcześcle, ze jak zależy na kims to nie powinno sie poddawać... i włąśnie nie wiem, czy to była jakaś aluzja do mnie? czy tak tylko pisała? bo sam już nie wiem czy przypadkiem za duzo sobie nie wyobrazam

Gość nftnrtnrt
up

Gość nftnrtnrt
wypowie sie ktoś ??:(

Gość ohh rene
przekaz podprogowy zawarty w tresci smsa brzmi: pokaz jak ci zalezy na mnie, walcz, spiesz sie bo masz juz konkurencje

Gość ohh rene
raczej zabawaa z jej strony ktora ma dac JEJ satysfakcje chce zeby ktos o nia zawalczyl zeby bylo jej przez chwile dobrze :o

Gość ohh rene
:D

Gość NOD 32 antyvir
normalnie, podpuszcza gościa, została zrobiona w trąbę i robi dobrą minę do złej gry, a on jak to durny chlop da się złapać, na takie plewy

Gość 99879797

Gość oczekuje ze dalej
bedziesz jej wchodzil w d.............

Gość dokładnie
tak jak wyżej

Wygląda na to, że to jedna z tych pań, które lubią mieć wokół siebie kilku adoratorów, bo to je dowartościowuje. Nie zwracaj na to uwagi i daj sobie spokój. Ochłodziłeś kontakty i ona nagle zorientowała się, że znika z horyzontu jeden z dyżurnych absztyfikantów, więc zaczyna sobie pogrywać (choć sama raczej nie ma żadnych poważnych zamiarów - ot, straciła zabawkę). Jeśli jej zależy, to sama coś zrobi i będzie to dużo bardziej klarowne niż jakieś głupie pogrywanie smsami typu \"należy walczyć o swoje\".

ona Cię nie chce tak naprawdę. poprostu smutno jej że straci zabawkę. wiem, bo ja robię tak samo z kolesiami :p

Gość odpuść sobie