Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANULQ

PRZEBARWIENIA NA TWARZY

Polecane posty

Gość ANULQ

Kobiety pomóżcie nie daje już rady z przebarwieniami na twarzy smarowałam już wszystkim lekko złagodniały ale są. A słońce coraz wyżej i zaczynają się nasilać stosuje kremy z filtrem 60 i to mało. Przeszłam zabiegi w gabinecie dermatologicznym { cholernie kosztowne} ale to wszystko po latach wraca.Bardzo mi zależy bo mam córkę do komunii i chcę wyglądać normalnie. PS. a z wątrobą mam wszysko ok bo nawet robiłam badania najprawdopodobniej uwarunkowania genetyczne wszyscy mówią ze na starość mi przejdzie. :{

Gość ANULQ
DZIĘKI ALE JESTEŚCIE POMOCNI:((

niestety barwienia powstaja szybciej niz schodza. ja tez jestem po roznych zabiegach ale mimo wszystko nie pozbylam sie wszystkich przebarwien. Takie rzeczy leczy sie latami. Ja stosuje isotrexin na noc a jesli nie chcesz iczego na recepte to kup sobie lysanel active badz effaclar K i stosuj codziennie na noc. Efekty nie pojawia sie szybko ale regularnie stosowane kremy zluszczajace z czasem rozjasnia przebarwienia. Mysle, ze to jednak proces na lata a nie na miesiace. No i tradycyjnie na dzien dozywotnio filtr niezaleznie od pory roku :) milego popoludnia :)

Wrrrrr, smarowałam te cholerne przebarwienia Acne-Derm, w efekcie czego byłam blada jak śmierć, znajomi przyzwyczajeni do mojej opalonej cery pytali co się stało, a przebarwienia ani drgnęły:( Potem przeszłam na skinoren - bez zmian, dodatkowo podrażniona i przesuszona skóra. A teraz zaczęłam przemywać twarz sokiem z cytryny - i to mi chyba najbardziej pomaga, ładnie rozjaśnia:)

Gość taka sobie girl
Dziewczyny a po czym macie te przebarwienia? Ja mam wlasciwie przebarwienia tylko po przyszczach. Mam je tylko zawsze na prawym policzku, reszta twarzy bez żadnych zmian i tam nic nigdy sie nie dzieje. Moja prawa strona to masakra! Te przebarwienia znikają ale po 2,3 miesiącach a w tym czasie pojawiają się nowe i nowe i nowe...i tak w kółko. Stosuję filtry 50, używam Avene Ystheal teraz, ale myślałam o tym acnederm i ewentualnie o Iwostinie, ale nie wiem czy to pomoże. Nie chce stosować tego na całą twarz tylko punktowo. Wydaje mi się też, ze nieco pomaga i rozjaśnia mnie maseczka ściągająca z Payota.

Gość gość
Szybko i sprawnie to ty stąd znikaj z tym spamem.