Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia_91

czy po analu można zajść?

Polecane posty

Gość niunia_91

bo z moim misiaczkiem tylko anal uprawiamy (żeby nie zajść i żeby być dziwicą). Ale okres mi się spóźnia i się boje :(

Gość Doktor psychiatryka
Jeśli wisiałaś jak żona Jańcia Wodnika tydzień pod sufitem to powinnaś zaciążyć

Gość GrzecznaAga
TO LEPIEJ SIE ROZDZIEWICZ W NATURALNY SPOSóB...WOGOLE OD CZEGO JEST ANTYKONCEPCJA. a CO DO ANALU TO Z TEGO CO WIEM TO NIE MOZNA ZA CZESTO... BO MOGA CI ZWIERACZE PUSIC I TRZEBA BEDZIE ZAINWESTOWAC PAMPERSY...WYBIERZ MNIEJSZE ZłO:]

Zwieracze niegdy nie puszczą. A anal najlepszy na zapobieganie ciąży, oprócz pigułek oczywiście. :-)

Gość dupe masz rozjechaną nieźle
Dlaczego dzisiejsze dziewice to tlyko takie z rozje*aną d*pą? :( Gdzie się podziały cnotliwe dziewczyny które nawet laski nikomu nie robiły?

Gość Cathy C.
Hahaha Są i takie. Ja mam 22 lata i jestem dziewicą waginalną, analna i oralną. Nawet się obmacać nikomu nie dałam. Tylko kiedys z jednym takim adoratorem kilka buziaków wymienilismy... I bynajmniej nie jestem szpetną ogrzycą i nie czekam do ślubu. ;) Czekam na faceta, przy którym zmiekną mi kolana i poczuję "motyle" w brzuchu. Niestety mam mnóstwo kolegów i nie narzekam na brak adoratorów ale żaden zatrząsł moim światem i nie sprawił, bym nie mogła myśleć o niczym innym tylko o nim... Innymi słowy.. jeszcze nigdy nie byłam zakochana.

Gość do Cathy C.
to moze jesteś pasztetem?

Gość Cathy C.
O jasne, że jestem. ;) Nawet dwoma pasztetemi... Byś się koleżanko/kolego zadziwł/a jaki ze mnie apetyczny pasztecik. :D Niejeden miał ochotę mnie skosztować... :P To nienormalne, że jak ktoś sie nie puszcza na prawo i lewo to odrazu jest pasztetem. Czy to takie dziwne, że dziewczyna chce zaczekać na coś głębszego niz pieprzenie z byle kim tylko dlatego, ze "wypada"...