Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta_34

Zapalenie przydatków, jajników

Polecane posty

Gość Marta_34

Czy któraś z Was zna jakieś sprawdzone, domowe, naturalne sposoby, ktore w Waszym przypadku poskutkowały przy przewlekłym zapaleniu przydatków? Pytam, bo terapia konwencjonalna (to,co lekarz zaleca) zawodzi

Gość Leeeeeeeena
podbijam temat

Gość .........vdgdt
ciężka sprawa .. podmywaj sie w rumianku nie wiem czy irygacja wtym przypadku jest wskazana moze tamtum rossa?? hm .. napewno ciepło sie ubieraj cieplej niz robiłas to do tej pory.. moze poduszka elektryczna połóż sobie na podbrzuszu

Gość Marta_34
dzieki

Mi tylko tabsy czasami pomagaja , a te rumianki, oraz inne domowe sposoby słabo...Jak boli , to czasem tez dołącza sie serce , duszności, tez tak macie?

Gość she.....
witajcie, a jakie musi być wykonane badanie u gin aby wykryć zapalenie przydatków, bądż pco ?

Gość carpee_08
z domowych, naturalnych sposobów to ja bym Wam zalecała sól bocheńską. dostaniecie w aptece, a dobra

Gość inesines666
Carpee, a Ty stosowałaś tę sól? I ręczysz za nią? Szukam czegoś, co pomoże na moje dolegliwości.. Póki co nic nie pomagało. A już parę osób mi poleciło bocheńską. Po jakim czasie mogę się spodziewać pierwszych rezultatów? :-)