Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiaaaaaaa

JESTEM Z NIM PO RAZ DRUGI...

Polecane posty

Gość basiaaaaaaa

Dziewczyny czy kiedys zostawil was facet i wrocil znowu ??? Czego wystrzegac sie podczas ponownych powrotow do siebie ??? Czekam na rady.

Gość basiaaaaaaa
nie dla innej... poklocilismy sie strasznie o bzdure i tak wyszlo

my wracalismy do siebie trzy razy.....i znowu sie nie udalo.....:-(

Gość Amuniaak
my wracalismy do siebie 3 razy... za kazdym razem konczylo sie tym ze klocilismy sie o glupote, o czym potem nie umielismy normalnie na spokojnie porozmawiac. Ja np. zawsze wychodzilam z zalozenia ze on domysli sie o co mi chodzi, mowilam naokolo jak to kobieta... Dlatego pamietajaj. Jak cos jest nie tak mow mu otwarcie, prosto z mostu o co chodzi, wtedy bedzie dobrze.:) Normalna spokojna i szczera rozmowa to najwazniejsza rzecz! Zycze Wam powodzenia!:)

Gość sretetete
jak o klotnie chodzi to spoko... czasami faceci sa strasznie dumni... cos urazi ich dume a potem im glupio i nie moga sie przemoc... jak o inna to bym nie dala szansy na powrot... powod? to nie byla milosc... tylko to by znaczylo, ze bierze to co mu bardziej pasuje w danym momencie.

Gość Amuniaak
najgorsze jest to ze niedawo wyznalismy sobie ze nadal sie kochamy... jednak on stwierdzil ze boi sie ze znow skonczy sie tak samo, zostalismy wiec przyjaciolmi... ciezko mi z tym ale nic poradzic nie moge... Czas pokaze, a co ma byc moje to i tak bedzie... Dlatego ciesz sie z tej szansy:)

witam i tu się mylicie że takie zwiazki nie mają szans, ja i mój mąż jesteśmy tego żywym przykładem. Kiedyś też nasz związek się rozpadł, tzn. ja go zakończyłam, ale po 6 miesiącach wróciliśmy do siebie i dziś jesteśmy małżeństwem. Ponadto jesteśmy ze sobą łącznie 8 lat a małżeństwem od 3. Dlatego nigdy nie można mówić nigdy

Gość hejjjjj
pewnie, ze nie wiadomo jaki zwiazek bedzie dobry a jaki nie..odgrzewany nie znaczy gorszy