Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ból i krew

Ból w czasie stosunku i krew po...

Polecane posty

Gość ból i krew

Niedawno był mój pierwszy raz, a nawet któryś z kolei pierwszy raz:P W końcu się udało, ale nadal byłam tam ciasna i bardzo bolało przy wkładaniu, później czułam takie dziwne uczucie jakby naciągania w środku. Przez kolejne może z 3 razy było podobnie, ale coraz mniejszy dyskomfort. Wczoraj poszaleliśmy trochę i zmienialiśmy pozycje, w końcu udawało się włożyć penisa bez pomagania palcami no i trwało to znacznie dłużej, ok 20min, bo wcześniej to parę minutek! póżniej byłam tam obolała a ze 2-3 godziny później miałam odrobinę krwi na majtkach:(. Teraz mam pytanko, czy powinnam zacząć się martwić? bo poczytałam trochę i podobno ból i krew po to może być objaw nadżerki!!! Pójdę do gina ale nie w ciągu dwóch tyg bo u mojej gin trzeba czekać na wolny termin.

Gość kwiatek płatek
Według mnie to po prostu skutki utracenia dziewictwa.

Gość ból i krew
ale tak za 4czy 5tym razem? ale OBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość kwiatek płatek
ja mialam bóle chyba aż do 5czy 7 razu..... i troszke krwi tez się znajdywało. Ale pójdziesz do gina to powie Ci co i jak,boja mam nadżerke eównież,ale potem już i aż do dzisiaj mimo że ją mam to nie krwawię po stosunkach ani mnie nie boli. Także to raczej wygląda na utrate dziewictwa.

jak dla mnie w twoim przypadku to nie nadżerka. cały czas jesteś tam bardzo wąska i delikatna. każdy dłuższy czy "odważniejszy" stosunek może się tak zakończyć, a na początku jest szczególnie duża szansa :) do lekarza możesz się przejść dla władsnego komfortu, zrobić cytologię, ale nadżerką się nie przejmuj :)

Gość ból i krew
dzięki, trochę się uspokoiłam:) ale zarejestruję sie i zbadam, no ale do tego czasu będę mniej o tym myśleć:)