jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 4, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka* 0 Napisano Luty 4, 2008 co sie stalo ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 4, 2008 Nic, ale strasznie mnie boli, to nie żart:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gackowata 0 Napisano Luty 4, 2008 .....boli boli i przestanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wszechpenetrujący 0 Napisano Luty 4, 2008 łączę się w bólu ale nie wiem czego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka* 0 Napisano Luty 4, 2008 moze ibuprom ci pomoze ??? albo ketonal ??? dobre na ból :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 4, 2008 wszechpenetrujący....:D To i powiem w czym się łączysz- w bólu macicy:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 4, 2008 Już właśnie skorzystałam z Ketonalu Forte, ale coś nie działa Sory, ale po prostu wali mi na mózg, zaraz umrę, to nie żart. Mózg mi wyparował. chodzę po domu i wydaję z siebie dziwne dźwięki:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejbe Lilly 0 Napisano Luty 4, 2008 cześc, dechałącze sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wszechpenetrujący 0 Napisano Luty 4, 2008 siedząc okrakiem urażam sobie prostatę której to ból niecm mi/tobie będzie ekwiwalentem bólu macicy której z przyczyn obiektywnych nie posiadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość weszchpenetrujący Napisano Luty 4, 2008 deska- spoko, też mam macicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 4, 2008 Wszechpenetrujący, i tak nic nie rozumiem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafe late 0 Napisano Luty 4, 2008 matko ja trzy dni temu wylam z bolu i go jeszce pamietam dlatego lacze sie z twoim . Pabialgina pomaga szkodliwa jak diabli ale zawsze dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 4, 2008 Ketonal niby też zawsze pomaga:( Dziadostwo!!!! A miałam iść sobie precz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka* 0 Napisano Luty 4, 2008 wiecie co nie rozumiem tego topiku, ale spoko :D Deska moze pojedziesz do na pogotowie na zastrzyk ??? Albo wytnij sobie macice bedziesz miec swiety spokoj :D Mi wycieli mozg i zyje, Ty bez macicy sie tez obejdziesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Luty 4, 2008 Może masaż brzuszka by pomógł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 4, 2008 Wierz mi, ze jakby tylko chcieli ją wyciąć, to bym sama się zgłosiła. Bez mózgu tez żyje już kilka ładnych lat i jest całkiem spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka* 0 Napisano Luty 4, 2008 Deska :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach