Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękit oceanu

w jakiej fryzurze śpicie? rozuszczone czy luzno zwiazane włosy? co jest lepsze?

Polecane posty

Gość błękit oceanu

jak spie w rozpuszczonych to mi sie wydaje ze sie plączą dlatego tez zawiazuje sobie luzna gumke tylko na 2 razy bo wiem ze ciasne zawiazywanie jest okropnym katuszem dla wlosow. co o tym myslicie? jak robicie?

Gość miłami
ja śpię w rozpuszczonych, zawsze

Gość ciotka z ameryki
w rozpuszczonych, ale moje włosy są tylko troche dłuższe niz do ramion wczesniej były do łopatek i doprowadzały mnie w nocy do szału, bo zawijaly sie dookola szyi

Gość w rozpuszczonych
tak mi najwygodniej

Gość nie powinno sie zwiążywać
włosów na noc

Gość ciotka z ameryki
jak cie wnerwiaja, to mozesz kupić sobie siateczke, specjalnie to tego celu, ale to chyba tylko wtedy , jak nie mieszkasz z facetem hehe

W rozpuszczonych, ale wiem o tym, że powinno się spać w związanych w warkocza jeśli chce się zapuścic bo wtedy sie nie wycierają :)

o matko jakie teorie... ja w lekko zwiazanych bo inaczej spac nie moge jak mi wlaza wszedzie, owijaja sie dookola szyi, splywaja z karku na ramiona itd... (wlosy mam do lopatek) a i tak codziennie rano myje je...

Gość nie wiem jak sie powinno spac
ale teraz, jak mam wlosy troche tylko za ramiona to spie w rozpuszczonych, kiedys jak mialam do pasa, wiazalam w warkocz ;) Wszystko dla wygody, nie wygladu ;)

Gość błękit oceanu
dziekuje za wszystkie wypowiedzi mi nie chodzi o wyglad raczej chce sie dowiedziec co jest zdrowsze dla wlosow:)

Gość
jak miałam długie włosy to spałam tak i tak. jak w rozpuszczonych to musiałam je odgarniać do góry bo szlag mnie trafiał jak były na twarzy. poza tym rano nie do rozczesania. dlatego zaczęłam robić warkocz, ale taki bardzo luźny, nie związany niczym na dole

teraz mam za ramiona i spie w rozpuszczonych, ale gdy mialam dlugie zwiazywalam lekko gumka bo sie balam ze w nocy bede je przygniatac i ciagnac i sie zniszcza ;)

Gość błękit oceanu
do o jeny Twoja wypowiedz w pelni obrazuje moje obawy:) i dalej nie jestem pewna co lepsze, mam wlosy za lopatki

mysle, ze luzny warkocz moze byc dobrym rozwiazaniem. jak masz krecone to nie zwiazuj ich na koncu gumka, a jesli proste to luzno miekka gumka

Gość ewqa2
Ja mam tez dlugie wlosy, zwiazuje na noc lekko gumka, tak mi jest wygodniej.

Gość chyba najlepiej
jakiś warkocz ale bez gumki. Ja mam do połowy pleców ale śpię w rozpuszczonych i podwiniętych do góry bo po gumkach i warkoczach mam tragiczną fryzurę, z jednej str proste włosy, z innej pokręcone, odcisk gumki itp.

Błekit Oceanu, a jak długie masz włosy? ja czasem w warkoczu śpię, czasem w rozpuszczonych, ale wtedy rano czeka mnie koszmar ujarzmienia tych wszystkich kołtunów.

Gość błękit oceanu
wlosy mam za lopatki, chyba zaczne warkocz robic:)

spie w zwiazanych bo nocy strasznie mi sie placza. mam wlosy do pasa. moj facet tez ma wlosy do pasa i spi w rozpuszczonych. mowi, ze inaczej mu niewygodnie. zalezy od preferencji. dla wlosow najwieksze katusze to suszarka, prostownica i czeste czesanie i myscie. mi sie przetluszczaja wiec myje co dwa dni chociaz kiedys mylam codziennie. dermatolog poradzila mi nie czesac mokrych wlosow tylko dopiero jak wyschna. przynaje, ze sa w duzo lepszej kondycji teraz.

ja mam włosy za łopatki, śpie w rozpuszczonych

Zawsze tylko w rozpuszczonych, ale mój problem polega na tym, że często chodze spać z mokrymi a to niedobrze, ale nie mam wyboru...myję codziennie, bo taką mam potrzebę, pracuję czasem do późna a rano nie jestem w stanie wstawać wczesniej, żeby umyć głowę..a suszarki używam tylko do podgrzewania maseczki przez ręcznik...

Gość nie powinno się związywać
od dobrych 20-tu lat noszę bardzo długie włosy, bo do pasa albo i dłuższe i zawsze śpię w rozpuszczonych włosach, bo to jest zdecydowanie LEPSZE dla włosów

Gość upppppp
wiec jak myslicie ile razy w tygodniu nalezy myc glowe?

chyba i tak źle i tak niedobrze, jak sie śpi w rozpuszczonych to się plączą i uszkadzaja (gniotą ;) ) mechanicznie, a jak sie śpi w kucyku to są \'naciągnięte\' i się tłuszczą od skóry głowy jak są ciasno zwiazane. Ja musze spać w kucyku, zreaztą po domu zawsze chodze w kucyku bo mnie denerwuja ;) Nie mogę nic \"w nich\" zrobić ;)