Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś....

czy jestem głupi ??

Polecane posty

Gość ktoś....

Witam, mam takie pytanie, no w sumie dwa : - 1. mam 20 lat i jestem prawiczkiem :) nie z konieczności, tylko z wyboru, czy to źle że chciał bym przezyc swój pierwszy raz z kobietą która będe kochał, szanował z wzajemnością?? -2. mój penis w wzwodzie ma około 15 centymetrów, podczas gdy w zwisie jest mały :( czy to cos nie teges?? czy sa jakieś nie wiem, powiększacze, ale które działają?? a co do tematy - czy jestem głupi martwiąc się tymi pytaniami ?? Pozdrawiam

:D troche dziwne poglady jak na młodecgh faceta co do pierwszego pytania nie jestes ciekawy jak to jest ?? a co do drugiegio HMmm

Gość p25
jestes glupi ale moze zmądrzejesz

Gość RMBFAN
Powinno być odwrotnie niż jest u Ciebie. W zwisie powienien być duży a w zwodzie mały ale za to bardziej krępy. Coś z tobą jest nie tak, lepiej nie czekaj do małżenstwa tylko szybko to przetestuj

Gość ktoś....
AnteBikajobas czy przegrałem to sie okaże, czas zweryfikuje, każdy ma róże wartości dla siebie myszka83, no takie mam poglądy, czemu to dziwne?? a co do penisa, to nie jest przeciez cienki jak zapałka, bo grubieje :)

debile ;| ktoś.. 🌼 takich facetów jak ty jest mało niestety na tym świecie... SZACUNEK ;*;* oj 15 cm to wcale nie tak malo ! wszystko z Toba wporządku ;)) oj tak gluptas z Ciebie skoro sie tym martwisz ;*