Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaa1983

Ja juz tak bardzo niechce byc sama...

Polecane posty

Gość kaskaa1983

dobija mnie to ze nic sie nie zmienia mam dosyc:(

Gość kaskaa1983
ostatnia szansa moze sie uda a moze nie-wiec tak jestem sama -mam synka sama go wychowuje i mam juz dosyc chce miec rodzine chce kochac i byc kochana chce sie cieszyc kolejnym dniem a nieplakac w nocy w poduszke-co mam zrobici? jak facet sie dowiaduje ze mam synka to odchodzi.Mialam taki przypadek ze facet polecial na to ze mam mieszkanie ale po kilku spotkaniach mu podziekowalam.Czy znajde jeszcze kogos kto mnie nas pokcha?Czy bede jeszcze szczesliwa??? moje gg 2929181 zadko tu jestem jesli ma ktos jakis pomysl rade-piszcie...

Gość nie ty jedna

Gość kaskaa1983
wlasnie widze nie wiem co sie dzieje teraz z ludzmi kiedys bylo inaczej ludzie sie szanowali nieraz jak ide ulica miasta jak widze starsze malzenstwa czymajace sie za rece az sece sciska ze po tylu latach nadal sa ze soba podziwiam ich i zazdrosze...

Gość yorka
Kiedys bylo tak samo jak teraz a ty nie mozesz miec pretensji do kogos ze nie chce matkowac dziecku ktore nie jest jego. Jesli juz piszesz cos o szanowaniu to ci powiem ze kiedys dziewczyny sie bardziej szanowaly i nie wskakiwaly od razu do lozka facetom tylko dlatego ze szepnal piekne slowko. Ty jak widac poszlas nieco na skroty.

wiesz co Kaśka? jesteś jeszcze bardzo bardzo młoda. znajdziesz sobie faceta, jeśli jesteś wartościową kobietą. i powiem Ci jeszcze jedno - nie dziw się, że mężczyźni nie chcą się wiązać z kobietą z dzieckiem. ja myślałem, że to nie będzie przeszkoda - myliłem się bardzo. i już PRZENIGDY takich prób. podziękuj takim kobietom jak ta s...... o której mówię. PS. ale widzę że z ortografią u Ciebie cieniutko - pewnie szkół nie pokończyłaś... :O

Ja mam dziecko, które wychowuję sama. I to jakaś bzdura, że facet nie chce się wiązać z kobietą z dzieckiem:OJa mam 3 chętnych...Tylko, ja chcę być sama:O

Gość ewelinka linka12
jasne wszystkie macie tu po 10 chetnych:D tylko rzeczywistosc jest brutalna...zaden normalny,wyksztalcony,inteligentny i przystojny facet NIE ZECHCE kobiety z dzieckiem,kto bedzie chcial lozyc na cudze potomstwo..ludzie...trzeba bylo nie lezc do wyra z kim popadnie..teraz zostaja wam sami popaprancy:O

Gość oj nie tylko ty
:( 😭

Gość kaskaa1983
dla sprostowania-ja mialam meza rozwiodlam sie bo pil wiec dzieki za takie slowa:-/jesli nie znacie osoby nie oceniajcie bo moze wam sie tez przydazyc podobna sytuacja w zyciu czego nikomu nie zycze tp by bylo na tyle ,myslalam ze znajde tu normalnych ludzi ale widac sie mylilam

Gość nieznajomaaa5235
kaskaa1983 hmm ja mysle ze mozna znalezc ale jest na pewno o wiele trudniej niz gdy nie ma sie dziecka. jednak ja bym sie tym nie przejmowala na Twoim miejscu bo dziecko tylko "selekcjonuje" godnych uwagi kandydatow. moim zdaniem jesli facet szczerze Cie pokocha to nie bedzie dla niego problemem dziecko ktore jest czescia Twojego zycia i Ciebie samej

Gość hehehe11112
nie znajdziesz tu normalnych-poza tym jak zyciowi nieudacznicy moga ci doradzic cos sensownego???

ewelinko (ładne imię) ja kiedyś nie miałem takich uprzedzeń. uważałem że to można zaaprobować i zbudować nawet szczęśliwą rodzinę opartą na szacunku dla nowego męża matki i opiekuna dzieci - chociaż moja wybranka miała dwójkę dzieci (z dwóch związków). już nie mam złudzeń :O