Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniach11

I ty możesz pomóc

Polecane posty

Ludzie którzy organizują akcję Pajacyk zorganizowali akcję SMS . Jeden sms kosztuje tylko 1 zł ( plus vat) Po wysylaniu sms przyjdzie do ciebie wiadomosc albowiem w sms znajdzie się zabawny dzwonek + plus tapetka z zabawnym misiem . To niedużo ale pamiętaj taką darowizną uszczęśliwiasz dzieci . Jeden sms 2 zł - jeden obiad dla jednego dziecka. Wysłałam skusiłam się na początku bałam się że to naciągacze (wiadomość dostałam SMS -em.Wysłałam i po paru minutach dostałam tapetę i dzwonek ;) Pozdrawiam wszystkich

A i zapomniałam dodać Numer - 7998 Treść - KAMBI 758002 (z jedną spacją po KAMBI)

Gość jamoaaaaaa
spoko, ja mogę sie jej włamac do systemu i tak namieszac ze laska się oduczy oszukiwać ludzi. dajcie tylko troche czasu;)

Macie racje spodobała mi sie taka strona stardoll.pl no i miałam tam konto co miesiąc ładowałam je sobie po 10 zł . Skradziono mi konto i założyłam nowe ale nie mam już komy i nie mogę doładować sobie.Po dobroci prosiłam ludzi ale nic.....Jutro mam urodziny a rodzice nie zgodzili się mi doładować ;(;(

Gość jamoaaaaaaa
no to ładnie tak oszukiwać ludzi? i jeszcze naciągasz ich na litosć mówiac ze doładowują na pajacyka? wstydź sie dziewczyno.

Gość 1996 to twoj rocznik
? takie małe a juz kradnie i oszukuje...

Gość takie stare kradnie i
oszukuje ^^

Gość jamoaaaaaaa
mhm czyli dorosła kobieta nie ma 10 złotych a rodzice nie chcą jej doładowac...w zwiazku z tym oszukuje nas i próbuje ikrasc biorąc ludzi na litość :/

Gość patysia1
ta gram na stardoll i ten sms jest by doładowac konto- ty wiesz w ogóle co robisz pisząc takie posty ?