Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poskromienie_złośnicy

SPOSOBY NA DZIECI

Polecane posty

Gość Poskromienie_złośnicy
a moglabys dopytac o jaka fimre chodzi? zaciekawilo mnie to

Gość o wlasnie
to i ja sie chcetnie dowiem o jaka firme? funduja jakies nagrody dla dzieciakow?

Gość jestemmamuska
o, dziewczyny podpytam jak wroci ze szkoly

Gość jestemmamuska
to Polska fierma!! Telekomunikacja Polska, ale nie wiem czy to jest jedyny turniej cos mi sie wydaje ,ze jakas firma od jogurtow tez organizuje taki turniej...

Gość hmmyy
a mnie sie wydaje, oprocz TP to simplus robil jakies rozgrywki

Gość bartek32
a propos plusa... moj synek (7 lat) chcial koniecznie zadzwonic samemu do swojej cioci. Tyle, że owa ciocia sprawiła sobie w plusie czasoumilacza ;]. Lecą tam małemu w słuchawce jakieś hiciory i jest wniebowzięty. Teraz mamy problem, bo probuje dorwać telefon za kazdym razem, kiedy ten gdzies lezy bez opieki i dzwoni do cioci muzyczki posłuchać...;] swoją drogą fajna promocja hehe i sporo tej muzyczki różnej mają :) -> czasoumilacz.pl

Gość jestemmamuska
dobra babochy wynegocjowalam z synem strone...to ten turniej http://www.puchar.tp.pl/ ale moj synek mowi ,ze jest jeszczei nny turniej. dzis sie dowiem jaki jak przyjdzie ze szkoly - mial sie dowiedziec :)

Gość betkaetka
witam wszyskich, ostatnio w rece wpadla mi fajna zabawka tangle zamowila ja dla mnie mam jest super niestety nie mozna jej kupic w polsce tylko w uk strona internetowa www.thetangleshop.co.uk

Gość Małgorzata1986
Witam:) Interesuje mnie tematyka ADHD, szczególnie spojrzenie Matek dzieci nadpobudliwych na sytuację dziecka (skuteczność leków, terapii itd.). Piszę pracę magisterską na ten temat. Zwracam się z gorącą prośbą do Matek dzieci nadpobudliwych o wypełnienie krótkiej, anonimowej ankiety. Link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/38860/adhd.html Bardzo dziękuję i pozdrawiam