Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjeeeee

co to znaczy??angielski

Polecane posty

Gość jjjjeeeee

I want to draw you a floorplan Of my head and heart

Gość jjjjeeeee
plis

Gość jjjjeeeee
nikt nie wie?

Gość wszyscy wiedzą........
ale nikt nie przetłumaczy bo kazdy zasugerowałby słownik

Gość jjjjeeeee
nie rozumiem ze slownikiem

niemożliwe;) www.ling.pl i tłumacz każde słowo po kolei :classic_cool:

Gość mądrala-
Ale tłumaczenie po kolei nic nie da. Po kolei to słowa je tez rozumiem, a to jest pewnie z jakiejś piosenki? Trzeba miedzy słowami czytać, niestety:-)

Gość jjjjeeeee
a moze tak : chce zblizyc cie do planu/schematu mojej glowy i serca?

Gość jjjjeeeee
chcialabym cale tlumaczenie, bo to z tej piosenki. ale nie dam rady ;)

Gość mądrala-
A może bardziej: chce cię rozrysować jak plan studia mojej głowy i serca...

chcę pokazac ci co kryje mój umysł i serce

w interpretacji oczywiscie, nie doslownie

Gość mądrala-
Sorki, bez sensu napisałam. Bliżej tego co wszyscy wiedzą...napisał/ła A jaka to piosenka?

Gość jjjjeeeee
no widzicie z tym angielskiem to juz tak jest trzeba to inaczej interpretowac.a moze ktos przetlumaczy calosc:D I want to draw you a floorplan Of my head and heart I want to give directions How for this What you'll be looking for What you'll be looking for I know I'll hold this loss in my heart forever I know I'll hold, I'll hold I know I'll hold this loss in my heart forever I know I'll hold, I'll hold All eyes are on me now All eyes are on me now I want your lungs to stop working without me I think about writing you I thought about calling you What was I looking for What am I looking for I know I'll hold this pain in my heart forever I know I'll hold, I'll hold I know I'll hold this pain in my heart forever I know I'll hold, I'll hold All eyes are on you now All eyes are on you now I shouldn't go But I can't really help it When I feel this pressure I shouldn't go But I can't really help it When I feel this pressure All eyes are on me now I shouldn't go But I can't really help it When I feel this pressure I shouldn't go But I can't really help it When I feel this pressure I shouldn't go when I feel this building I shouldn't go when I feel this building I shouldn't go but I can't really help it When I feel this pressure

Gość jjjjeeeee
tegan & sara - floorplan

Dobra, mam jeszcze chwilę przed wyjściem. Po kawałku, ile zdążę ;) Chcę narysować ci plany mego umysłu i serca chcę dać ci wskazówki co ty na to czego będziesz szukać czego będziesz szukać dobrze wiem Ból zachowam w sercu na zawsze wiem że tak będzie, tak będzie dobrze wiem Ten ból zachowam w sercu na zawsze wiem że tak będzie, tak będzie dobrze wiem Wszyscy patrzą na mnie Wszyscy patrza na mnie Chcę byś przestała oddychać gdy mnie zabraknie chcę ci napisać chciałem cię wołać czego szukałem czego szukam dobrze wiem

kurczę, wołają mnie. Muszę lecieć, jak wrócę to dokończę, chyba że ktoś przetłumaczy Ci resztę przez ten czas :)

Gość dzieki ONDYNKO
:)🌼❤️

All eyes are on you now WSZYSTKIE OCZY SA ZWROCONE NA CIEBIE All eyes are on you now WSZYSTKIE OCZY SA ZWROCONE NA CIEBIE I shouldn't go NIE POWINIENEM ISC But I can't really help it ALE NIE MOGE NIC NA TO PORADZIC When I feel this pressure KIEDY CZUJE PRZYMUS/ PRESJE I shouldn't go NIE POWINIENEM ISC But I can't really help it ALE NIE MOGE NIC NA TO PORADZIC When I feel this pressure KIEDY CZUJE PRESJE / PRZYMUS All eyes are on me now WSZYSTKEI OCZY SA SKIEROWANE TERAZ NA MNIE I shouldn't go NIE POWINIENEM ISC But I can't really help it ALE NIE MOGE NIC NA TO PORADZIC When I feel this pressure JW I shouldn't go JW But I can't really help it JW When I feel this pressure JW I shouldn't go when I feel this building NIE POWIENIEM ISC KIEDY CZUJE , ZE TO SIE KUMULUJE I shouldn't go when I feel this building JW I shouldn't go but I can't really help it JW When I feel this pressure JW

Gość dzieki SWINKOWAAA
:) dziekiuje dziewczyny ;) 🌼

O, przyleciała WonderŚwinkowaaa i załatwiła problem :D super, wracam do pracy :)

no nietety , to juz nie nasza wina... malo ktore piosenki / wierszyki maja sens :)