Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sercowioanka

Czy jest tu ktos kto zna sie na kardiologi ????

Polecane posty

Gość sercowioanka

Od dosyc dawna mam co jakis czas np co pol roku bol w klatce piersiowej ale to nie jest zwykly bol :( otóz nagle jak rusze reką centralnie na srodku klatki piersiowej czuje mega ogromny bol kojarzący mi sie z silnym uderzeniem i nagle przestaje sie ruszac bo nagle zebranie oddechu jest bolem :( to trwa moze minute ale potem jest starrsznie obolała w tym miejscu, kazdy ruch sprawia mi bol niemam wtedy zadnych dusznosci czy kolatania serca nic tylko ten okropny bol jakby mi ktos palka dowalil w srodek klatki :( i to mi sie zdarzylo niedawno znowu na spaniu az sie obudzilam z bolu bardzo sie boje ze to cos starsznego ostatnie ekg milam robione kilka lat temu :( wyszlo dobrze :9 ale mam nadcisnienie - bioore leki :( moze to ze stresow mam troche ostatnio ale to az taki bol ???????

Gość idź do lekarza
i nawet lekarz nie powie Ci nic na podstawie samych objawów: prześwietlenie klatki piersiowej i ekg potrzebne, może nawet echo serca ale to już kardiolog da skierowanie

Gość pchlasachrajka
moze wypada Ci platek, zrob echo serca, czesto jest tak ze ekg jest ok a echo pokazuje rozne wady, ktore nie sa grozne dla zycia, ale bywaja uciazliwe

mozesz miec takie bole od kregosłupa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sercowioanka
dzieki za odp z tym kregoslupem to nawet mozliwe bo jak chodze caly dzien albo odkurzam nawet 3 minuty to potem nie moge sie polozyc na prosto musze sie skulic tak mnie boli kregoslup, mam 30 kg nadwagi i to pewnie od tego :(