Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimowo___WAWA

pytanie o przeszłość dzieciństwo chłopaka

Polecane posty

Gość anonimowo___WAWA

hejka , chciałbym sie zapytać o wasze zdanie na temat przeszłości chłopaka czy gdyby układało się wam cudownie itd. był czyły opiekuńczy przystojny meski etc. ale powiedziałby wam ze w dziecinstwie był bity i molestowany przez ojca to zerwałbyście z nim ?

anonimowo - może wyjaśnisz nam jaki miałby być powód takiego zerwania? bo nie za bardzo rozumiem :-/

Gość
nie

Gość Żmyja
podobnie jak Luelle nie bardzo widzę powiązanie

Gość bananowy song lalala
Ojciec mojego chłopaka zabił człowieka. Pół życia przesiedział w więzieniu. Zaraz po wyjściu zginął w wypadku samochodowym. Mój chłopak miał wtedy 9 lat. Mam zakładać że zrobi to samo? Każdy jest inny!

Gość anonimowo___WAWA
czy nie bałybyście się zę może kopiować zachowania swojego ojca np . agresywne zachowania ?

Gość bananowy song lalala
Mój chłopak nie był świadkiem żadnych zachowań swojego ojca bo ten cały czas siedział w więzieniu. Zresztą on jest kochany, ciepły, czuły... Po ponad 2 latach wyszło by gdyby miał ciężki charakter.

no chyba nie chcesz byc do konca zycia z kolesiem,ktoremu ojciec pakował w dupe,no nie heloooł !

Gość trrrrr
"to zerwałbyście z nim ?" nie

Gość .ggggggggggggg.

Gość trrrrr
"no chyba nie chcesz byc do konca zycia z kolesiem,ktoremu ojciec pakował w d**e,no nie heloooł !" jeśli kocham to chcę przecież on jest ofiarą a nie winnym

jak by zerwała to w sumie nie ma chyba czego żałować :O chociaż ja bym się do swoich problemów z dzieciństwa nie przyznawał :O chociaż to pikuś przy biciu i molestowaniu w rodzinie

Gość tatuś
Widzę tylko samo analizowanie za i przeciw w byciu z kimś. Gdzie uczucia, gdzie ta kobieca intuicja ? Jak kobieta, dziewczyna nie wie takich rzeczy sama czy być z nim, czy nie być to lepiej niech nie będzie bo uczuć w niej do niego raczej nie ma a chłopaka mi szkoda podwójnie. ;)

Gość to nie takie proste
wiadomo,ze w pierwszym odruchu kazdy porzadny czlowiek powiedzialby - nie zrywac. Wiadomo,ze to nie wina chlopaka. Ale inna calkiem sprawa, jak chlopak z takim pietnem zyje, jak sie zachowujew roznych sytuacjach, czy nie ma obciazen i zaburzen psychicznych, dziwnych reakcji, agresji, dziwnych nawykow seksualnych itd - w koncu to ma byc ktos na zawsze i ojciec dzieci. Musisz wiedzc, czy sprostasz temu, czy masz dosc silny charakter,zeby , jesli w przyszlosci wyjda z chlopaka te traumy,dac sobie z tym radę.