Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzeneeeczka_pp

dziewczyny z trądzikiem!! pytanie

Polecane posty

Gość marzeneeeczka_pp

czy stosujecie podkład przy leczeniu? jak tak , czy jest to podkład do cery tłustej i z trądzikiem? mam trądzik bardzo długo , od 1, 5 roku lecze sie u dermatologa , uzywam podkładu , i nie jest to podkład antybakteryjny , tylko zwykły , dla normalnej cery. mozecie polecic jakis podkład dla cery trądzikowej? buzka 🌼

Gość marzeneeeczka_pp
upupup

Gość 20dziestolatka1
polecam unifiance z la roche- posay oko 80 zł wszytsko kryje , przez 16 godzin nie zatyka porow

Gość Gosienkaaaaa
polecam ze sorayi antybakteryjny jest tani około 10 zł

Gość pchlasachrajka
nivea young - krem nawilzajacy jednoczesnie z podkladem

nivea young nie kupuj pod zadnym pozorem! do kitu.Ciemny jak diabli,nic nie kryje i pozostawia cholerne smugi. Popros panie w drogerii,aby Ci znalazly jakis antybakteryjny...Ja akurat mam do cery z tradzikiem i atopowym zapaleniem skory,ale i tak mi zapycha pory...W sumie mi to kazdy zapycha niestety :O

Gość gruszki na sośnie
ja dziś właśnie wróciłam od dermatologa z całym wręcz, można by powiedzieć, arsenałem do walki z trądzikiem. I mam silne postanowienie nieużywania podkladu przez najblizszy tydzien (mam przerwe miedzysemestralna na uczelni). Ciekawe czy wytrwam ;) mysle, ze troche mi to powinno pomoc... tzn niezatykanie sobie porów podkladem...