Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja..

Jego Wygląd..

Polecane posty

Gość ja..

Mam chłopaka, nie pamiętam kiedy z kimś było mi tak dobrze.Ale on nie należy do tych, na których kobiety zawieszają wzrok i to też nie jest mój typ faceta.Nie chce, żebyście mnie skrytykowali. Pytam poważnie i traktuję go poważnie i chce być z nim szczęśliwa.Jakie są wasze opinie na temat urody tej drugiej połówki?

Gość lamia555
przynajmniej nie musiałabys sie martwić o ewentualną konkyurencje w związku:)a tak poważnie to jeżeli dla Ciebie nie ma to znaczenia, to czemu nie dac mu szansy??a noż okaże się wspaniałym, ciepłym facetem z którym chciałabyś spędzić reszte życia??

Jesli jest Ci z nim dobrze to czego chcieć wiecej. Nie zastanawaij sie nad jego uroda. To ulotne pojęcie.

Gość nie ma czegoś takiego jak
Jest Ci z nim dobrze, ale to nie Twój typ faceta. Źle Ci, że nie należy do mężczyzn przyciągających uwagę kobiet. No i co z tego??? Martwisz się, że nie zabłyśniesz z nim na dyskotece??? Wybacz, ale dylematy odpowiednie na poziomie 15-latki.

Gość Depp to mój typ faceta
;) Mogę zachwycać się za każdym razem, kiedy go widzę na ekranie. Ale co z tego... Kocham człowieka, który łysieje, ma brzuszek, od rana dziś marudzi, że go kłuje wątroba - za dużo piwa w weekend ;) i przez 32 lata był sam, bo żadna go nie chciała ;)

Gość
gdybyś kochała nie zadawałabyś takich pytań, widocznie nie kochasz zbyt mocno albo zdaje Ci się że kochasz

Gość ja..
A co z tą drugą stroną..? fascynacją ciałem drugiej osoby..? pięknymi oczami..? włosami..? czasem się nad tym zastanawiam. i chcialabym żeby mnie bardziej pociągał fizycznie. jest mi z nim przyjemnie, ale wolę się do niego przytulić niż go schrupać.. i to właśnie tak wygląda. myślę że jesteśmy bardzo dobrze dopasowani, jest bardzo uczuciowy, kochany, ale co a z "tą" resztą..? Nie macie tak?

Gość ja..
przypuszczałam że usłyszę tu takie opinie, że mam dylematy na poziomie 15latki.. mam 26 lat i chce z wami szczerze porozmawiać. przeczytać wasze opinie. może się wygadać komus.. A skąd mam wiedzieć,czy kocham? Czy osoby które kochają nie mają takich wątpliwoości?

Gość ja..
skąd w was pewność, że to TEN, którego spotkałyście na swej drodze?

Mój facet ma boskie oczy - zielono-niebieskie. Mogę się w nie wgapiać godzinami :) Jak go poznałam, świat nie zawirował, nie wpadłam na latarnię oglądając się za nim na ulicy, nigdzie nie biły dzwony i nie miałam gwiazdek dookoła głowy. Ale wystarczyło kilka minut rozmowy i byłam oczarowana. Jego elokwencją, poczuciem humoru i sposobem bycia. Wygląd to coś, co się zmienia. Przystojniak dziś za 3 lata może być obleśnym chłopem z 200 kg nadwagą. Ale prawdą jest, że jak się kogoś kocha, to wydaje się dla nas najprzystojnieszy na świecie:) Oczywiście zaraz po Deppie ;)

Gość
i po Jaredzie Leto :p

Gość ja..
Ale ja się nie męczę! Pisałam o tym.. Jest kochanym facetem, tylko mniej mnie pociąga niż czasem to w moim życiu bywało.Uwielbiam słowo zdesperowana, kiedy ktoś wygłasza opinie na temat kobiet w moim wieku..

mam taki sam problem... Jestem atrakcyjna dziewczyna i bedac z przecietnym factem zawsze mam wrazenie ze zasługuje na wiecej......

Gość
a ja z własnego doświadczenia wiem, że jeżeli facet mnie nie pociągał to związek nie miał szans na przetrwanie, taki facet może być przyjacielem, a nie partnerem życiowym i seksualnym... co więcej - znam wielu mężczyzn kochanych, ciepłych i miłych i pomimo całej sympatii i szacunku do nich jako ludzi, myśl o jakimkolwiek zbliżeniu fizycznym z nimi napawa mnie niepokojem :(

Kiedy zaczęłam się spotykać ze swoim, wszyscy się zastanawiali - dlaczego. Co w tym małoatrakcyjnym facecie - taką miał opinię - jest takiego, że ja go chcę. Ano właśnie jest - całe mnóstwo wspaniałych zalet - chociaż wad mu także nie brakuje ;)

Ja mam 30-tkę to chyba jestem jeszcze bardziej zdesperowana :P

Gość ja..
Ma misiowatą budowę ciała, łysinkę na głowie i jak mu się oczka zmęczą to czasem ma zeza. A ja lubię "patyki" z czarną czupryną :/. Ale czy to coś znaczy wobec fajnego charakteru i dobrej duszy?

Ja całe życie szalałam za długowłosymi i nie wyobrażałam sobie nawet, że jakiś posiadający mniej włosów na głowie mnie zainteresuje i co? ;) Odpowiedz sobie na zasadnicze pytania - dobrze Ci z nim? Wyobrażasz sobie budzić się obok niego przez następne lata?

Gość ja..
Myślę że tak.Bo po raz któryś powtórzę że jest kochany. Tylko chciałąbym wpatrywać się w niego czasem jak w obrazek, tak jak on we mnie.A patrzę na niego z uczuciem, nie poprzez fascynację..

Gość annnneeee
niestety wiele ludzi rujnuje sobie zycie byle tylko nikt ich nie skrytykowal..dlatego zyja w klamstwie... a co cie obchodzi co inni o nim mysla? zenada..

Fascynacja szybko mija. Lepiej być z cudownym, kochanym przeciętniakiem, na którego można liczyć niż z przystojnym zimnym draniem, który nie widzi nic poza końcem swojego nosa. Ja nie wymieniłabym swojego nawet na Deppa. W sumie może on i pikny, ale czy dałoby się z nim pogadać na jednej fali? ;)

Gość ja..
Nie obchodzi mnie co inni o nim myślą! Czy gdziekolwiek byłą o tym mowa? Hmm..

Gość ja..
A jeśli nie chce dać spokoju, bo widzę w nim kogoś kochanego? To chyba nie takie proste.. Najłatwiej zostawić.. Ale są rzeczy które mnie trzymają przy nim i czuję się szczęśliwa i chce żeby jemu było dobrze ze mną..

Gość vcvbcb
nim sie obejrzysz przeminie uroda i jego i twoja i tych wszytskich obecnych przystojniakow "przemija uroda w nas w zdumieniu i w oczach gwiaz oprzemija urod jak nagla pogoda jak zycie la paz czy jakos tak " - fajna piosenka

Gość czajniczek2
Wiekszosc przystojniakow ma paskudne charaktery, od czasow szkoly sa przyzwyczajeni, ze dziewczyny o nich zabiegaja, wiec sa strasznie pewni siebie, wrecz zarozumiali. Nie wiem czy taki facet to dobry kandydat na towarzysza zycia. Moj facet jest bardzo przystojny, ale to chyba wyjatek potwierdzajacy regule. Nie wiem tylko czy dobrze rozumiem. Facet nie jest przystojny wobec ogolnie przyjetych norm, ale On podoba sie Tobie czy nie??

Gość jestem w podobnej sytuacji
to zatem w czym problem????? Jestem w podobnej sytacji, kocham Go mimo ze do konca nie jest w moim typie. Ale nie mam problemów takich jak TY. Deceniam to jaki jest w środku, to jak mnie szanuje i kocha a nie to jak wygląda.... i zrozum tu kobiete..

Gość ja..
Bo jest to coś co nie daje mi spokoju.Są dwie strony.Po jednej jego charakter i nasze uczucie, po drugiej mała fascynacja jego cielesnością.. Założyłam temat bo chciałam posłuchać opinii innych kobiet, może z większym doświadczeniem..Już kroczących jedną drogą z wybrankiem swego serca..

Gość ale co jest
nie tak z jego wyglądem?