Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja..

Jego Wygląd..

Polecane posty

Gość widocznie jest tak
że w życiu po prostu nie może być idealnie. Dobranoc.

Gość głupia baba ze mnie
dobry temat:O Ja jestem z facetem ktorego bardzo kocham, jednak on nie pociaga mnie fizycznie. owszem dochodzi do zblizeń. On potrafi byc namietnym kochankiem a ja - on we mnie nie zwudza namietnosci. Kocham się z Nim i jest przyjemnie ale ja sama od siebie nie potrafię przjemowac inicjatywty by sprawic Mu przyjemnosc. :(

Gość głupia baba ze mnie
wzbudza

Gość szczeeerze
masz szczęscie! i zeby nie bylo ze sie przechwalam! .. moj facet to 190cm,brunet, silownia 3 razy w tyg, dobra praca , samochod itd. tak wiem super, gdziesie nie pokazamy zawraca na siebie uwage damskiej czesci... (dzeki Bogu, ja tez najbrzydsza nie jestem i mezczyzni tez zuca okiem;D)... wszytko pieknie ladnie.. ale w pracy kreca sie kolo niego taaakie niunie ze mi czasem glupio... a ze moj luby ma wl taki wyglad jesli podpisuja jakis kontrakt i jest to umowa z kobieta zawsze wysylaja jego... a tam wypachnione, zadbane i bogade kobiety... wiec uwierz mi moge pow ze w p-enym sensie to Ci zazdroszcze...

Gość mala mimimi
jesli chodzi o mnie... hehe... jak sie poznalam z moim obecnym facatem, to powniem szczerze... to wl ja nie moglam utrzymac rak przy sobie.. i tak naprawde to ja doprowadzialam do tego ze seks uprawialismy w 4msc po tym jak zeczylismy byc razem... ;D ...to chyba mowi samo za siebie... a w lozku... BOOOSKO... przez duuuuze 'B' ... :D:D:D jgo wielki eplecy nademna... ehh... juz mi sie cieplo robi ... :D piekna spr dlatego jesli wy nie macie tego uczucia wpolczuje... :( dodam ze moze dlatego tak doceniam mojego faceta, bo wczesniej bylam z chl ktory w 150% odbiegal od mojego ieala... z ktorym jestem teraz... a za 6msc bedzie nasz ślub ;D;D;D

Gość głupia baba ze mnie
zazdroscisz mi faceta ktory wyglada jak beczka? Nie powinnam tak pisac bo Kocham Go z całego serca. jest cudownym ciepłym facetem - takiego to ze swieczka szukać. Ale jego wygląd nie odpowiada mi. Nie pociaga mnie.

Gość mala mimimi
'zazdroscisz mi faceta ktory wyglada jak beczka' moze to wyjete z kontekstu.. ale samo sie tam nie napisalo.. przykree ale pradziwe... moze napisz jakie twoj facet ma + a jakie - potem dobrzez sie przygladnij tym - ...

jesli chodzi o wyglad mojego faceta nie bede mu narzucac jak my wygladac czy sie ubierac to jego sprawaw a ja go kocham takiego jakim jest.fakt moge mu doradzic,coos zasugerowac ale nigdy nie bede narzucac mu jakiegos stylu

masz szczęscie! i zeby nie bylo ze sie przechwalam! .. moj facet to 190cm,brunet, silownia 3 razy w tyg, dobra praca , samochod itd. tak wiem super, gdziesie nie pokazamy zawraca na siebie uwage damskiej czesci... (dzeki Bogu, ja tez najbrzydsza nie jestem i mezczyzni tez zuca okiem;D)... wszytko pieknie ladnie.. ale w pracy kreca sie kolo niego taaakie niunie ze mi czasem glupio... a ze moj luby ma wl taki wyglad jesli podpisuja jakis kontrakt i jest to umowa z kobieta zawsze wysylaja jego... a tam wypachnione, zadbane i bogade kobiety... wiec uwierz mi moge pow ze w p-enym sensie to Ci zazdroszcze... zastanawiam się co taki wpis wnosi do tematu??????????????? to tak jakby na topoku dla chorycn na raka napisac-\"a ja jestem zdrowa, świetnie się czuję\"

Gość mądrala-
To chyba nie chodzi o to czy ktoś jest przystojny czy nie tylko właśnie o ta magię. Moja mama uważa, że miałam wielkie szczęście, że zainteresował się mną przystojniak z którym obecnie jestem. I w sferze psychiki (charaktery i te sprawy) jest super, ale fizycznie tylko ciepło...zamiast gorąco...I nie powiem, że nie jest w moim typie,bo jest Może jedynie głos sie nie zgadza:-)

Gość tylko mnie kochaj-goya
mam tak samo nie ma tego pociagu fizycznego,chyba go nawet nie kocham.czasem mam wrazenie,ze trace czas na taki zwiazek,tym bardziej jesli widze zakochane kolezanki ktore z taka namietnoscia patrza na swoich mezczyzn,jak sie do nich lepia. u mnie czegos takiego nie ma,czasem czuje sie sfrustrowana.ale za to on jest facetem,ktory z charakteru jest prawie idealem,dobry,uczciwy,dba o mnie,jestem dla niego idealem kobiety,on czuje te namietnosc do mnie,jest tak zakochany a ja tego nie odwzajemniam ehh sama nie wiem czasem czuje sie jak z kolega

Gość głupia baba ze mnie
własnie, ktos pieknie napisał ze nie ma tej magii tego szalenstwa, ze keidy Go widze, to rzucam sie na niego...

Gość silly and crazy
a czy seks i ta magia jest najwazniejsza???????????? zostawcie tych swoich cudownych facetow, bardzo kochanych i dobrych ....traficie na superprzystojniaczka ktory zawroci wam w glowie tak ze moze i sie nawet z nim pobierzecie, ale potem bedzie was okładał albo zdradzał albo bedzie płytki i głupii...albo anow załozycie topik ze z kolei charakter jegop wam nie pasuje i co tu robic.... bedziecie zalowac ze nie zostałyscie z tym kochanym, ukochanym, dobrym człowiekiem...Pan Bog da wam nauczke wtedy i popamietacie ze bląd popelniłyscie

Gość głupia baba ze mnie
Moze nie najwazniejsza ale wazna. wiazesz sie z kims rozniez po to aby z byc dla tego kogoś i spełniac jego potrzeby. Ja go kocham i nie chce zostawić. Wiem, ze ja go pociagam i pragne aby on pociagal mnie na tyle by byl we mnie tez zar, by moc sie kochac z nim bez chwili zastanowienia w kazdej chwili, w kazdym miejscu.

Gość silly and crazy
ale przeciez ta magia i ta namietnosc wygasa ZAWSZE po kilku latach stałego związku...

Gość silly and crazy
i wtedy pozostaje wlasnie przyjazn, ciepło, poczucie stabilizacji i bezpieczenstwa

Gość silly and crazy
zauwaz ze to tylko w filmach milosc jest taka zawsze gorąca, zmyslowa i namiętna...tylko zauwaz ze nigdy nie pokazują w filmach co sie dzieje po 10-20-30-40 latach...

Gość głupia baba ze mnie
nie wiem czy ta namietnosc wygasa czy nie z wiekiem bo nigddy nie bylam z mezczyzna naprawde dlugo. ale za 10 lat chcialabym spojrzec na niego i czuc ten pociag, pierwsza rozzpoczac pieszczoty itd.:D Jeśli juz teraz tak nie jest to co bedzie kiedys?? To troche nielogiczne ale ja pragne z nim byc bo bardzo kocham ale ten brak "chemii" z mojej strony jest troszke uciazliwy.

Gość silly and crazy
no widzisz....ja jestem juz 6 lat z moim facetem...i moze nie calkiem, ale troche ten pociąg wygasł...co dziwne jednak tylko z mojej strony, a z jego to ponoc jeszcze sie wzmógł....ehhh

Gość głupia baba ze mnie
Moj facet jest prawdziwym przyjacielem, opiekunem, dobrym człowiekiem, kochajacym mezczyzna, nosi mnie na rekach a ja jeszcze narzekam..i zdaje sobie sprawe z tego ze seks nie jest najawazniejszy..ale chcialabym np sprawic Mu przyjemnosc, zainicjowac sama zblizenie, wykazac jakas inicjatywe a nie potrafię, bo mnie nie ciagnie aby to robila w stosunku do mezczyzny ktory mnie nie pociaga. To nie jest tak ze sie brzydzę, wlasnie nie - choc sama sie nie potrafię zrozumiec- Kocham Go a jednak nie potrafie sie przemóc

Gość rahm mandel
Zgadzam sie tym co ktos wczesniej napisal, bardzo przystojni faceci maja prawie zawsze paskudny charakter i sa strasznie zakochani w sobie. Chcialybyscie byc z facetem, ktory ma swiadomosc, ze gdyby chcial moglby miec kazda kobiete? Taki facet nie potrafi docenic faktu, ze ma kochajaca zone i rodzine. On szuka wrazen i przygod, czesto z mlodszymi panienkami. I to nie jest tak, ze te pannice mu sie narzucja, a on nie reaguje. Mam w pracy dwoch takich delikwentow, ktorzy wspaniale traktuja zone, ale w pracy sa zupelnie innymi ludzmi, flirtuja ile sie da, maja ciagle jakies romanse, a zonki mysla, ze maja skarb w domu. Pamietajcie, ze my kobiety nie mlodniejemy z wiekiem..

Gość głupia baba ze mnie
ja chyba faktycznie przesadzam...Jestesmy dopiero rok ze sobą, moze wszystko sie jeszcze zmieni, moze cos we mnie peknie

Gość xxxxxxxxxxxaz
bez przesady z tym mysleniem ze przystojny ma myslenie ze moglby miec kazda,bo to samo mozna powiedziec o pieknych kobietach

Gość silly and crazy
ja sie przyznam ze mi to nigdy zaden facet urodą do konca nie dogodzi...zawsze znajde w nim cos nie tak...tak wiec gdybym miala szukac ideału to bym chyba starą panną została...moj obecny facet-25 lat(ja 22), moze nie wysoki, ale za to proporcjonalnie zbudowany, brunet(kruczoczarne piękne włosy) brązowe sliczne oczy, silne dłonie, kształtne posladki, piękne usta......i tez do konca nie pociąga mnie tak jak np. facet 47-letni w ktorym sie ostatnio zakochałam....a ktory nie jest obiektywnie(no bo starszy) przystojniejszy od mojego faceta... i jak tu znalesc logike???przeciez nie zostawie cudownego związku dla krotkotrwałej chemii

Gość głupia baba ze mnie
"przeciez nie zostawie cudownego związku " tego sie bede trzymała:)

Gość rahm mandel
xxxazzzz, to samo tyczy sie kobiet. Nie znam zadnej pieknej, pozadanej przez facetow kobiety, ktora bylaby sympatyczna i niezarozumiala...

Gość silly and crazy
no wez:) ja taka jesteem:))))))))

Gość rahm mandel
silly and crazy, przecietne kobiety uwazajace sie za boginie to jeszcze inna kategoria:D

Gość błahahahahahahahaha
niektórzy faceci na starość są bardzij pociągający niż za mlodu. Nie wiecie czy wasz facet który teraz absolutnie was nie rusza nie bedzie was ruszał np po 40