Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

neo1

lubie sie spuszczac na majteczki kobiet co wy na to dziewczyny

Polecane posty

uwielbiam walić sobie na majteczki kobiet pachnące cipką najlepiej przy ich właścicielce

co ja na to? nic... nie wiem czemu,ale jak czytam "co wy na to dziewczyny",to krew mnie zalewa :D

Gość ale jak
tak po linie? czy o co chodzi :classic_cool:

\"co wy na to dziewczyny\" znaczy się szukasz chętnej czy zwyczajnie nas informujesz a my mamy sie posikać ze szczęścia?

pytam czy któraś to lubi i czy są chętne na takie zabawy

pytam czy któraś to lubi i cy są chętne na takie zabawy

No to teraz wsio jasne :classic_cool: Trzeba się nauczyć precyzyjnie wyrażać swoje potrzeby, jedynie wtedy mamy szanse że ktoś je zaspokoi :classic_cool:

a tySTONKA_A pozwoliłabyś na takie zabawy

rozumiem i ciesze sie że masz otwarty stosunek do erotyki myśle że dobże sie wam układa w związku

Różnie :) Jak to w życiu bywa. Jesteśmy wyrozumiali i otwarci na propozycje. A poza tym przestrasznie się kochamy i chcemy walczyć o siebie, by być razem na zawsze. No i to jest w związku najważniejsze moim zdaniem :)

dziewczyny macie jakieś doświadczenia z takimi zabawami.może ktos sryskał wam cipke w majteczkach

Gość puffcia
Witam:-) Czytam i oczom nie dowidzam.Ale sa fantazje i marzenia erotyczne.Jestem ciekawa czy tobie sie to kiedys sprwadzilo czy zwedziles z balkonu kobiece majtyki i wydaliles swoje nasienie???

Gość puffcia
nic nieszkodzi wystarczy ze jakis cichy erotoman wkreca sie do kafeteri lubie takich sa nawet ciekawi czasem az za ciekawi i oblesni ale pocztac mozna i pomyslec "A JUZ MYSLALAM ZE MOJEGO FACETA MARZENIA SA ZBOCZONE" ale nie sa lajtowe:-)

nie rozumiem ludzi spuszczanie sie na damskie stopy,połykanie spermy,anal norma ale jak ktoś od czasu do czasu lubi sie spuścic na damskie majteczki to strasznie dziwne i zboczone a to tak samo jak opryskać stópki bo sa seksi a bielizna nie to poco naosić koronkową lepiej barchany do kolan

Gość Bugi
Uwielbiam kochać się ze swoją kobietą kiedy jest w majteczkach, najlepiej małych czarnych stringach. Najpierw rozgrzewam ją pieszcząc cipkę przez majteczki dłonią i ocieram się kutaskiem. Kiedy jest już podniecona odchylam stringi na bok i dobieram się do cipki bezpośrednio. Często koniec to spuszczenie się właśnie na majteczki.