Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca_magda

Nadruki na tkaniny ze zdjęc

Polecane posty

Gość pytająca_magda

Nie orientuje sie ktos czy jakies firmy wykonują cos takiego jak nadruki zdjęc na tkaniny? Chodzi o to czy moge. np. kupic material i ktos naniesie mi na niego jakies zdjęcie. Mozliwe to wogole :)?

Gość moze zapytaj
w jakimś salonie, w którym robia fotogadżety i np nanosza zdjęcia na koszulki moze by ci naniesli na inny materiał :-)

Gość pytająca_magda
nom tak zrobie ale nie chce sie wygłupic ;).

Gość moze zapytaj
kurcze, gdzieś kiedyś słyszałam że można kupić sobie taki specjalny papier i na nim wydrukować zdjęcie i potem to zdjęcie można naprasować samemu na jakąś np koszulkę ale nie wiem, gdzie można kupić taki papier, bo sama tego nie robiłam :-)

Gość moze zapytaj
znalazłam tu: http://www.rayfilm.cz/pl/fotopapiry.php papiery transparentne do naprasowania wydrukowanych motywów na wyroby tekstylne- np.na koszulki (osobno na ciemne lub na białe wyroby tekstylne) i tu: http://www.esselte-dataline.com/pl/guide/papir.asp Papier do zaprasowania żelazkiem Koszulki lub tkaniny z własnym nadrukiem. Prosty i szybki proces naprasowywania nadruku na koszulkę, nie zmywa się i nie blaknie. Kod Gramatura Rozmiar Ilość ark. w opak. 57120 140 (gsm) A4 10

Gość pytająca_magda
Dziękuje Ci barszo :). Miło z Twojej strony, naprawde miła z Ciebie osóbka co jest żadkoscią na kafe ostatnio ;). Pozdrawiam.

Gość gość
tylkomalowane.pl Moze tam cos poradza. Wiem ze sa dobrzy