Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowa Lukrecja

Powróżę z kart, ktoś chętny?

Polecane posty

Witam serdecznie czy ja mogę prosić o zaglądnięcie w karty dla mnie? data urodzenia:05.06.1985 pytanie: czy zajdę w ciążę w tym roku? przełożyć:8 razy Dziękuję

01.11.1972 przełóż7razy czy jestem w ciązy? pozdrawiam

Gość Zolwica
16.01.1984 czy moj porod przebiegnie bez komplikacji? przelozyc 4 razy dziekuje

Paulina 31.12.88 i Damian 15.01.87 czy bedziemy ze sobą na zawsze czy mi sięoświadczy w jakim czasie,czy będziemy szczęśliwi i weżmiemy slub:) karte prosze przelozyc 6 razy:)

Gość czekoladowa Lukrecjo pomocy
29.07.1989 gdzie i kiedy poznam mojego pierwszego chłopaka? przeloz karty 9 razy pozdrawiam

Gość nie mam pomysłu
28-05-1990 , czy jakis chłopak pokocha mnie do wakacji?:) Przełoz 2razy;)

a wiec lukrecjo: 18.09.1982, czy moj mezczyzna bedzie mi wierny?;) przeloz 3 razy.

Gość trjytjiki8lo8l
2.05.1988 - kiedy najszybciej będę uprawiała seks???? przełóż 2 razy, a co! :D kiedy wyniki????

Gość ghfjhyfj
patrycja 06.03.86 przelozyc 13 razy , pytanie czy moje plany uczuciowe i profesjonalne zrealizuja sie? dziekije z gory

Gość surykatka1111
28.11.1988 - czy ten ktory mi sie podoba cos do mnie czuje przeloz dwa razy

Gość karolinaaaa
1984.06.18.... ktory jest mi wkoncy pisany i czy bedzie slub przelozyc 2 razy..dziekuje z gory za dop:)

Gość aneta 10.04.1989
Czy otrzymam propozycję pracy od osoby o której myślę? Oraz czy kogoś spotkam:) proszę przełożyc 3 razy, dziękuję

Gość upupuu

19.04.64r.czy sie rozwiode ---> nie powiedzialas ile razy mam przelozyc karty a ja sie zapytam ---> karty pokazaly w przyszlosci dwojke dzieci. niestety nie pokazaly kiedy marlenkaaa ---> wedlug moich kart bedziecie mieli kryzys, ktory duzo namiesza w waszym zwiazku. byc moze go zakonczy ale obecny partner bedzie z toba w jakiejsc formie jeszcze dlugo (nie widac czy to zwiazek czy przyjazn) reszta pozniej ;)

Gość ja tez mam pytanka
Kiedy zajde w ciaze? Jakiej plci bedzie dziecko? Czy z obecnym partnerem wezme slub? data ur. 20.12.1982 przelozyc 3 razy karty Z gory dziekuje 🌼

Gość ja tez poprosze lukrecjo
04.11.75 Kiedy sie przeprowadzimy kiedy skoncza sie problemy finansowe czy wybudujemy dom i kiedy? przeloz 2 razy Bardzo prosze Cie o odpowiedz

Gość plusik
Lukrecjo jak widzisz mój związek zPiotrkeim Magda 01.05.1975 przełóż dwa razy karty

Gość Likma1
Lukrecjo czy zajdę w najbliższym czasie w ciążę ? I czy dziecko będzie zdrowe ? 02.09.1981, karty przełóż 5 razy.

Gość zuzameduza
ja poproszę 01.09.1982 karty przełóż 2 razy co mnie czeka w tym roku?moze dziecko?

Gość september in the rainn
patrycja 30.06.1982 moje zycie osobiste jak sie potoczy? kary przeloz 2 razy

Gość 19.04.64rCZekoladowa L. 3x
przełóż proszę.Czekam na twoją wizję,pozdrawiam pa

03.09.1987 Czy obecny partner z którym jestem teraz w zwiazku zostanie moim mezem? Przełożyc cztery razy

Gość marlenkaaa
dzieki lukrecjo pozdrawiam :)

Gość a ja sie zapytam
dzieki czekoladowa! ja dwojke planuje ale kiedy to nastapi...? :D

a ja sie zapytam ---> wlasnie tego karty nie pokazaly :P ja ja poprosze ---> tak, w ciagu 3 najblizszych lat prov ---> nie, w twoim zyciu pojawi sie inny mezczyzna, ktorego poczatkowo nie bedziesz chciala ale to on zastapi obecnego dagmarka ---> wypraszam sobie takie slownictwo. jestem poczatkujaca, poza tym to wrozba, ktora sie sprawdzi albo nie, a nie jasnowidztwo 19.04.64r.czy sie rozwiode ---> przykro mi ale mimo usilnych staran nie widze jasnej odpowiedzi na Twoje pytanie (niby wychodzi, ze nie, ale czesc kart mowi, ze tak wiec wybacz :) ) Nankaaa ---> data? przelozenia? Agaaaaaaaaaaaaa ---> jak to kogo? pytalas o partnera wiec odpowiedz jest oczywista. przeciez nie podam Ci go z imienia i nazwiska ;) czasemjuzczasem ---> widze jakies problemy wokol Twojego partnera, z ktorymi bedzie sobie musial poradzic sam, bez niczyjej pomocy. bedziecie jescze ze soba, ale zarowno w Twoim jak i jego zyciu pojawi sie inny partner lil k a ---> nie juliiitttkaaa ---> przepraszam, ucielo mi posta. z tego co pamietam to tak, chodzilo o problemy, ale wyszlo, ze bedziecie razem. xionenna ---> tak, ale bedziesz sie dlugo o nie starac i ja i ja ---> zajdziesz w ciaze pod koniec tego roku lub w pierwszej polowie nastepnego chwilowo tyle ;)

Gość edyta edyta
powrozysz mi raz jeszcze? 10.12.1988 3x kiedy pojawi sie facet, ktorego pokocham claym sercem i ktory tak samo pokocha mnie? p.s. wrozylas mi ale niespecyzowalam pytania wtedy..