Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajkaa

czy korzystaliscie z uslug/porad wrozek z allegro? kogo polecacie?

Polecane posty

Gość kajkaa

pilnie potrzebuje porady, jesli znacie kogos sprawdzonego prosze dajcie namiar dziekuje z gory

Gość kajkaa
ponawiam zapytanie, wykompe, nie na forum , wybacz

o matko :o poszukaj kogoś pewnego wśród rodziny, przyjaciół, znajomych. Napewno ktoś ma jakiś namiar na wróżkę a nie będziesz dawać zarobić naciągaczom. Chcesz ja Ci powróżę za friko. Na jedno wyjdzie jakbyś miała płacić na allegro ( mówię tu o niekompetencji ). Pozdrawiam

Gość kajkaa
bajeczka, tak sie sklada, ze w mojej rodzinie i wsrod moich przyjaciol/znajomych nie znam zadnego tarocisty, badz tarocistki, dlatego tez zakladam ten topik zeby uzyskac namiary na kogos sprawdzonego,

Gość bajeczko
W jednym się z Tobą zgodzę. O matko! Co to znaczy kompetentna wróżka? Uważasz, że można przepowiadać przyszłość? Popierdoliło cię? Wszystkie "wróżki" to naciąganie na kasę takich frajerów jak ty.

Może nie tyle wróżki co tarocistki, źle się wyraziłam. Ale są kompetentne. I nie chodzi tu o przepowiadanie przyszłości tylko o interpretowanie tarota, snów itp a to ma duże znaczenie dla kogoś, kto potrzebuje kilku wskazówek odnośnie swojego życia. Ludziom taka konsultacja pomaga. Tyle, że szukanie kogoś, kto nie będzie naciągał na forsę na allegro znaleźć piekielnie trudno o ile to możliwe.