Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyyyy

Spojrzenia.

Polecane posty

Gość i docierają do małego...

Gość ha....
respirator no no ale mi słodzisz ; p Nie no mam wysokie mniemanie o sobie, ale nie powiem, żebym był jakieś super ciacho, pozycja społeczna... powątpiewam... student... i praca na 0.25 etatu ; p kiedyś bylem bardzo nieśmiały , i sam wzrokiem uciekałem od ludzi, ale kiedyś miałem przełom w swoim życiu i poprzewracało się wszystko do góry nogami, nie unikam wzroku nikogo, i nawet karki i ochroniarze jakoś pierwsi miękną przy spotkaniu wzrokowym, choć chudziutkie ze mnie chucherko takie, może kwestia pewności siebie... no i zajęty tez nie jestem, nie wiem staram się wychodzić z założenia, ze onieśmielam, ale właśnie dokładnie to nie wiadomo ; ) Ale.. no respirator podbudowałaś mi ego tą wypowiedzią :P

Gość respirator
Nie na darmo nadałam sobie takową ksywkę. Wyczuwam słabe napięcia i je podkręcam. :D Prawdę mówiąc trochę pocieszył mnie i rozweselił ten top, mam nadzieje że mężczyzna z którym igram spojrzeniami też się w ten sposób zastanawia. :D A tak po za tematem, grunt to pozytywne myślenie. :)

Gość ha....
Pewnie też ma teraz dylematy, o co biega tej kobiecie ; p inaczej mówiąc znęcasz się nad nim ; )

Gość miła pani
macie może tak, ze gdy spojrzenia sie spotkają przechodzą wam ciarki po całym ciele ?? ja tak mam

Gość respirator
myślę że tu nie o znęcanie chodzi a o wyostrzenie w mężczyźnie instynktu łowcy :) nie mylić z owcą :D

Gość ha....
ciarki raczej nie, ale wywołuje to u mnie uśmiech ; ) hmm wzbudzić instynkt łowcy... dobre ; p acz ja nadal mam problemy z rozczytywaniem sygnałów, tzn kobiety czasem się tak bawią, niby kusza a jak człowiek już "przyatakuje" to się wykręcają te to dopiero są ; p

Gość respirator
Kobieta to jak twierdza ty jej ofensywą a ona ci defensywą. :) Kobieta poddająca się bez walki to cóż to był by za twór. Dlatego ja np wychodzę z założenia, raz zaczepia każdy, dwa niektórzy a za trzecim łaskawie mogę odpowiedzieć mu cześć :D, nie oczywiście żartuję ale żadna kobieta nie ulegnie do póki nie będzie pewna. Z reszta co ja będę sie uzewnętrzniać, mężczyzna któremu zależy - zdobywa. Z tym że zdążają się podszywy. I to też trzeba wziąść pod uwagę. A spojrzenia są bardzo miłe i pobudzają zmysły. :) A mnie bliskość osoby "ofiary" :) sprawia że przechodzę wstępną fazę przez zawałową. Bo on jest właśnie boski. :D

Gość Ju...
Phi, spojrzenia. Patrzeć sobie można, jakkolwiek się chce nawet. Nawet jeśli najbardziej pożądliwe i zmysłowe, to tylko spojrzenie.;) Patrzą ci, którzy nie chcą bądź nie mogą działać. I tchórze też.:D

Gość respirator
Ju >>> ja mówię o subtelnościach, a ty jak wybierasz sie na łowy to weź dzidę :D pewnie zdołasz nabić na nie jakieś małe tchórzliwe zwierzątko, które będzie patrzeć na ciebie duuużymi bojaźliwymi oczami. Bo z takim podejściem to na konkretnego lamparta to ty nie masz szans. :)

Gość respirator
oczy są odzwierciedleniem duszy,maślany wzrok,itp nie było by tylu sformułowań na ten temat. Po za tym proponuje małe doświadczenie, patrz na miłość swojego życia i niech ktoś zrobi ci zdjęcie i patrz na kogoś kogo nie lubisz. I porównaj je. A propos to nie jest forum medyczna tylko uczuciowe. :) I wszystkim fascynatom cienkiego cięcia z góry dziękujemy za uwagę.

Gość respirator
Dokładnie ale my tu gadu gadu o kobiecych spojrzeniach. :) A w pełni sie z tobą zgadzam iż wnikliwy obserwator zauważy sygnały.

Gość respirator
A dodam iż gatunek męski to wzrokowcy i im się rozszerzają źrenice na widok ładnej dupci. A i to da sie zauważyć. :D

Gość ha....
Dlatego ja np wychodzę z założenia, raz zaczepia każdy, dwa niektórzy a za trzecim łaskawie mogę odpowiedzieć mu cześć , nie oczywiście żartuję ale żadna kobieta nie ulegnie do póki nie będzie pewna. Można to też interpretować jako natręctwo ; p Z tymi interpretacjami to rzeczywiście różnie bywa, respirator... tak to ładnie opisujesz, szkoda ze tak w praktyce często nie ma ; p

ale jesli takie wymienianie sie spojrzeniami trwa już od długiego czasu, to chyba mozna się zastanawiać o co w tym chodzi ?

Gość ha....
hmm... szczerze... jeśli mam już "zaatakować" to czym szybciej tym lepiej, najlepiej po pierwszym takim przypadku, wtedy nie mam czasu na przemyślenia głębsze i ofiara też ; p A jak jakoś długo się człowiek do tego zabiera tym coraz większe ma opory choć spojrzenia zachęcające ; ) i ciężej się do tego zabrać, nawet jak się wie, że ofiara zainteresowana... nie wiem czemu tak jest ; )

Gość Ju...
U mnie jest tak, że rzadko się na spojrzeniach kończy. Jak facet patrzy, to zazwyczaj prędzej niż później zagaduje. A jak mnie się ktos spodoba, co zdarza się niezwykle rzadko, i mam ochotę z nim zamienić słowo, a on ogranicza się jedynie do patrzenia w wiadomy sposób, to czasami podejdę i zagadnę. Czemu nie?;) Ale wkurza mnie czasami jedno - siedzę sobie spokojnie:), a jakiś facet się na mnie gapi i uśmiecha się. To wiadomo, że i ja spojrzę i ewentualnie sie oduśmiechnę - ze zwykłej uprzejmości, a on już myśli sobie, że jestem jego.:( I zaczyna podbój.:P Czasami jets to miłe, jasne, ale potem sie dziwią tacy, że nie mam ochoty dać im nru telefonu - a przecież dawałam sygnały, jak mówią.:o Bez przesady.

Gość miła pani
ale jesli takie wymienianie sie spojrzeniami trwa już od długiego czasu, to chyba mozna się zastanawiać o co w tym chodzi ? właśnie...bo mnie osobiście te spojrzenia...."zaszkodziły" Od tego jego patrzenia chyba sie w nim mocno zauroczyłam a w moim przypadku to katastrofa...Teraz przechode męki bo myślę ciągle o nim a bardzo rzadko go widuję...:-(

Gość co z oczu to z serca
jak mawiają:P

Gość miła pani
co z oczu to z serca jak mawiają czyli mam rozumieć że kocha czy cos w tym stylu?

Gość to znaczyło ze
łatwiej Ci będzie zapomnieć nie widząc go:)

Gość miła pani
na razie sie nie spwawdziło choc był czas że dłuuugo go nie widziałam aż tu nagle znów ten jego niezwyky wzrok i wiem że znów będe za nim umierac z tęsknoty...

Gość aakkkuusssiiaaaa
Intryguje mnie spojrzenie jednego faceta... palimy razem papierosy, normalnie rozmawiamy i nagle milknie, intensywnie wbija we mnie wzrok, przewierca mnie nim, powoli sie zaciąga nie spuszczając ze mnie spojrzenia... trwa to dość długo... na tyle długo ze zdąże sie zaczerwienić , tysiąc myśli przebiega mi przez myśl... nie spuszczam jednak wzroku i równiez sie patrze mu głęboko w oczy, chociaz przychodzi mi to z trudem to wiem ze musze przetrzymac te pare chwil... takie spojrzenie mówi nie raz wiecej niz słowa... i niesamowiecie zapada w pamiec

Gość Ju...
A co mówi??:P

Zgadzam się z wpisami że z oczu można wyczytać wszystko,chodzi tylko o to czy będziemy umieli dobrze zinterpretować spojrzenia. Co do samych spojrzeń takich czy owakich to nawet jak ktoś chce grać i ukrywać jakiś uczucia to jeżeli ktoś dobrze zna mechanizmy ludzkich spojrzeń to i tak wykryje co naprawdę drugi człowiek o nas myśli i czy ma jakieś zamiary wobec nas.Respirator dobrze napisał że z oczu da się wyczytać wszystko,cała sztuka aby dobrze to odczytać.

Gość aakkkuusssiiaaaa
takie spojrzenie oznacza tylko jedno:P

Gość Ju...
Chęci, nie zmiary. Zamiary czytamy z czynów.:)