Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarlotka889

gdy facet kocha,a kobieta

Polecane posty

Komiczne chyba masz racje;) Zuzanna kazd przypadek jest inny, zasami wlasnie nei warto tracic czasu i energii:o

Gość szarlotka889
Setunia i CCC hmm ciezka sprawa,przeciez kazda z nas marzy o takim mezczyznie ktory tak zabiega-kocha...idealnie by bylo gdybysmy i my kochaly...jakies sposoby na to zeby pokochac-poczuc chemie-jakie?

Gość ccc..
w moim przypadku jest chemia z obydwu stron a z jego juz w szczegolnosci, mysle o nim codziennie , mam ochote sie przytulic chyba w takim przypadku warto sprobowac jak myslicie?

CCC eeeee Ty to go jakby kochasz :) tylko o tym jeszcze nie wiesz;0

Gość ccc..
setunia no wlasnie zastanawiam sie co to jest jak sie spotkamy to czuje przyciaganie , tak mysle o nim ale moze to z przyzwyczajenia? kuecze skoro zadaje sobie takie pytanie to moze to nie jest milosc jednak:O

CCC ale skoro jest przyciaganie to jest juz dobrze:) COS Ciebie hamuje?? bo mnie cos hamuje:o

Gość ccc..
setunia co mnie hamuje? pierwsza rzecz ja wiem, ze jestem w jego typie jesli chodzi o wyglad zew. ( ciagle mi to powtarza ) i boje sie, ze to moze tylko chemia z jego strony chociaz twierdzi, ze ujmuje go we mnie jeszcze wiele innych cech wew.

CCC ja tez mam wrazenie ze mnie jemu tylko chodzi o jedno;) takie przyciaganie to w sumie jest ale poza tym to u mnie nie iskrzy;) porzadanie to nie wszystko:o

Gość Ju...
Pożadanie to podstawa, Secia.:)

Gość Ju...
Miłości bez pożądania nie ma. Jak jest pożądanie, to i szansa na miłość, że będzie. A inaczej to tylko przyjaźń co najwyżej.:P

eeeeeee to tylko hormony:classic_cool: wiem ze nie kocham, bo nie czuje molkow:o

Gość Ju...
To go spław, Secia - i daj szansę Jastrzębiowi.:P:P:P

Juuu hahaha jastrzab woli mecze ogladac zamiast ze mna pisac:D;) poza tym mieszka b. daleko;)

Też tak miałam.Wiedziałam,że mu się podobam,ale on nie był w moim typie,całkowite zaprzeczenie-niewysoki ,bo 170 cm,blondyni naglenieoczekowanie nastąpił przełom.Wystarczyłomilka imprez -wspólnych.Teraz mojego brzydala nie oddam nikomu i jestem gotowa wydrapać oczy każdej ,która chciałaby go poderwać.

JAK postapic chcialabym zeby on mial 170 niestety jest jeszcze duzo nizszy;) a Ty ile masz wzrostu

to nie jest jeszcze moj partner:) ja mam 160 a on ma 164;) czyli roznica niby taka sama;) ale dzis kolezanka na naszej klasie pokazala mi swoich znajomych a dokladie zdjecie slubne, i dziewczyna jest wyzsza od swojego meza o glowe niemal a jej maz ma tyle wzrostu co ja;) myslalam, ze to nie bedzie mialo dla mnie takiego znaczenia ale jednak to jest cos w podswiadomosci takiego juz