Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olusssss

Olewa mnie/

Polecane posty

Gość Olusssss

Ja wiem, że mnie kocha, ale nie mówi mi tego jak jest np. z kolegą...... chociaż ja mówię to "kocham Cię" bo czuję taką potrzebę to on nic..... dlaczego właśnie niektóre 'typy' tak mają?:/ Czuje sie wtedy z deszka fatalnie..:/ Co mam zrobić...? Czasami jest jeszcze gorszy.. chociaż jak jesteśmy 'sami' to zupełnie inny jest cudowny, ciepły, kochany.. Może powiedzieć mu o swoich uczuciach..?

Gość Olusssss
ale na pewno powiem mu że w skrytości ducha kiedy tylko na miejskim trotuarze pojawia się luźny odcinek miejsca momentalnie zdobywam studzienkę kanalizacyjną kanalizacji ogólnospławnej nr 356/34d i w wielkiej kontemplacji zaczynam gładzić swe sutki tarczą sprzęgła od Robura

Gość gfdg
wiesz co nie ma to jak publiczne okazywanie uczuc ... chlopcy poprostu juz tak maja ze wola o swoich uczuciach pragnieniach mowic i okazywac na osobnosci ... ten typ tak ma... pozatym robisz mu ,,deszka\" obciach :)) nic mu nie mow poprostu z nim badz i dawaj z sibie wszystko on to i tak docenia!!

Gość Olusssss
Kolego/koleżanki o z 2 postu (MOJ BYŁ 1) Jeśli nie stać cię na nic innego tylko podszywanie się pod inne osoby to ja Ci ogromnie współczuję! Z kolej gfdg dziękuję za odpowiedz..:)

Gość Olusssss
i co sądzicie.. kurczę.. a jeśli on sie mnie wstydzi..?:(( nie wiem juz co myslec..

e tam, wstydzi. Faceci tak mają. NIGDY nie powiedzą "kocham cię" przy ludziach i nie wiem dlaczego tak jest, ale to już standard:o wiem z autopsji

Gość Dorotysia
smutne, że ważniejsze jest dla niego to, co pomyślą sobie jego kumple niż okazanie Ci uczuć. Współczuję.

Gość Anna M.
wiesz droga Olu, miałam dokładnie to samo. W końcu z nim zerwalam i się skończyła "miłość aż po kres"

jesli mowisz mu \"kocham Cie\" 3 razy na milisekunde i to przy kolegach to odbierasz mu wszystko co ma :P zreszta mmnie to zawsze wkurzalo, jak przychodzila para i tak sobie dziumdziali przy stoliku, inni sie czuli jakby wchodzili z butami w zycie tej pary i starali sie ze wszystkich sil nie sluchac.

Gość Olusssss
Chciałabym, żeby okazywał mi uczucia nie tylko gdy jesteśmy sam na sam.. czasami po prostu nie odzywam się do niego czasem cos mruknę.. a jak już mowi mi to "kocham" to najchętniej rzuciłabym się mu na szyje.. To samo z tą jego DUMĄ... ona zawsze jest wazniejsza ode mnie. Po kłótni to zawsze ja pierwsza wyciągam rękę..

a mój to niby jest srasznie wredny i taki macho ale w towarzystwie kolegów too własnie on sie cały czas do mnie klei

Gość Olusssss
dziewczyna znad morza: W tym sęk, że nie mówię mu tego co chwilę. Czasem po prostu czuję potrzebę, żeby to powiedzieć.. i mowie.. ale nie jest to co każde jakieś spotkanie.

Gość Olusssss
Natasha, z moim to zupełnie na odwrót..:( ech.

Gość sonixxx
Każdy ma takiego faceta na jakiego zasłużył.

Gość Olusssss
to ja jestem ciekawa jakiego Ty masz o ile masz..

Nie rozumiem takiego zachowania. i wcale nie uwazam ze ogolnie faceci tak mają :O Mój facet na początku bycia razem zapoznał mnie ze WSZYSTKIMI znajomymi, nie wazne czy znali się odbrze czy nie ... kazdy musial mnie znać i wiedziec jak bardzo jestem kochana przez mojego faceta :P Dodatkowo jak jestesmy gdzies w gronie znajomych to moj ukochany nie oszczędza mi pocałunków i publicznie wyznawanej milosci ... na imprezach prawie za kaxdym razem slyszę dedykację "dla kochanej kobiety" ... tak więc, sama widzisz :) A co do dumy --> Kochana !!!!! nie mozesz tak robić !!! mój poprzedni związek rozpadł się ( i bardzo dobrze) między innymi przez to ze facet zapomnial ze wogole powinien przepraszac, przyzwyczail się do tego ze niezaleznie co się stanie i kto zawini to ja pierwsza przeprosze... o nieee na to nie mozesz pozwolić :)

Oczywiscie te jego publiczne pokazy milosci nie są nieznośne i nie przeszkadzają innym :) nie zaliczamy sie do par ktopre zamiast się bawic slinią się na kanapie przy stoliku nie zauważając nikogo wokolo :)

Gość Olusssss
Nie, nie ja nie powiedziałam, że wszyscy faceci tak mają.. aczkolwiek zazdroszczę Ci:)