Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fredi07

Ścigany. Żona przegląda moją komórkię, pocztę, wypowiedzi na forach

Polecane posty

Gość chyba sie nie dziwie
:classic_cool: rozwiedz sie, albo separejszyn 🖐️

Gość jak nieolnik
mam to samo tyle ze mam dzidzie w dordze i raczej nie mam jak sie roziwesc inaczej było by juz po sprawie.

Ponoć chorobliwa zazdrość bierze się z niskiej samooceny?

niekoniecznie z niskiej samooceny, może po prostu czuje się zaniedbana przez Ciebie i wiąże to np. z Twoim zainteresowaniem inna kobietą/kobietami

Jakie powody? Razem24 godziny na dobę. Wcześniej to fakt były wycieczki. Może nawet przez ten nadzór. Jak kajdany zakładają to człowiek do wolności ucieka.

Gość zmien ja na faceta
albo na cokolwiek innego. Innej rady nie ma :P

Gość jak nieolnik
ja to tam pierdole dzieciak troszke sie odchowa i sie rozwodze zostawie jej mieszkanie autko i zaczne se od nowa z kims normal.

koło się samo napędza, Ty się wkurzasz o szpiegowanie i oddalasz od niej, ona myśli, że to ochłodzenie uczuć spowodowane jest czym innym - i przeszukuje, przeszukuje... wiesz, jeśli nie masz nic do ukrycia, to spoko, niech sobie buszuje, jest widocznie z natury ciekawska, po co macie się kłócić

Gość jak niewolnik
niewieszjakie to meczace przegladanie tel, zagladanie zza pleców, o czym piszeszz kolega, rano otwierasz oczy ona smiga ci po kielniach meczaca sprawa do togo niema podstaw zeby oco kolwiek mnie podejrzewac.

Na Naszej klasie znalazłem swoją młodzieńczą miłość. Teraz to tłusta obleśna baba a żona (laska) przeżywa. Totalny bezsens. Tylko ja mam przejebane i muszę się tłumaczyć.I tak już ponad 20 lat muszę się zawsze tłumaczyć. W jej oczach to jakiś jaskiniowiec jestem co z prąciem w ręce biega i szuka gdzie zasadzić.

Przeglądałem prywatne fotki z różnych sypialni. Cipy wszędzie identyczne. I jak patrzę tu na wypowiedi to identyczne FBI. Jak jedna z drugą by się czuła jakbym dzień w dzień bebeszył torebkę, wynajdował kochanków.

Z tym, że cipki są identyczne to się akurat nie zgodzę. A co do szpigowania to jestem przeciw, ale podobno przezorny zawsze ubezpieczony czy coś w tym stylu :) Może żona wie co robi?

Gość perla w bagnisku
a czy ty nie jestes czasem ten oblech co szuka lasek na seks???

Gość jej zazdrosc bierze sie z tego
ze ja notorycznie porabiasz, wiec sie teraz nie zal na babskim forum :P

ja jestem idealną żoną, nigdy nie zadaję pytań

Gość kobieta mechanik
Podstawowa regulacja silnika wykonywana w warunkach statycznych, obejmuje luzy zaworowe, maksymalny odstęp styków przerywacza aparatu zapłonowego, odstęp elektrod świec zapłonowych, skrajne położenia pływaka w gaźniku oraz statyczny kąt wyprzedzenia zapłonu. Oprócz tego, po kilku latach eksploatacji lub kilkudziesięciu tysiącach kilometrów przebiegu samochodu, wymiany wymagają dysze paliwowe i powietrzne w gaźniku – ze względu na erozję dysz paliwowych i korozję dusz powietrznych, gardziel gaźnika i jego rozpylacz wymagają wypolerowania. Wymiany wymaga także przerywacz aparatu zapłonowego. Okresowo powinien być wymieniany filtr powietrza wlotowego silnika (i filtr paliwowy, jeśli został on zainstalowany w układzie paliwowym), a czyszczony – odśrodkowy filtr oleju oraz spirala skraplacza oleju w układzie przewietrzania skrzyni korbowej silnika. Liczbowe wartości luzów, odstępów, częstotliwości wymian, czyszczeń i regulacji nie są tu przytoczone, gdyż są one zawarte w instrukcji dołączonej do samochodu przez wytwórcę.

Gość zasłuzyłes na to.
a nie ma w Tobie krzty winy ? Smiem wątpić:o

Gość fredi to zdradzacz
a przynajmniej chce aby uwierzyć że laski na niego lecą buhahaha :P

Gość wiem że On
ma się za jakiegoś macho ,a to zwykły frędzel jest:D