Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bamboleoooo

Jaki szampon polecacie do wlosów o rozdowjonych, łamliwych końcówkach z

Polecane posty

Gość bamboleoooo

tendencją do łupieżu? Od nasady są super a reszta przesuszona, zniszczona farbowaniem :(

Gość bamboleoooo
prosze napiszcie bo dotychczas uzywalam shaumy kokosowej pisze ze to do wlosow zmeczonych i suchych a w rezultacie to dostalam po niej lekkiego lupiezu a wlosy nadal suche

Gość pchlasachrajka
najlepiej idz do sklepu z kosmetykami fryzjerskimi, tam Ci dobiora odpowiedni dla Twoich wlosow

gliss kur do włosów rozdwajajacych sie. Taki zolty przezroczysty

Gość bamboleoooo
a head&shoulders do wlosow farbowanych to bylby dobry wybor?

Najlepiej podciąć końcówki,bo żaden szampon nie czyni cudów i nie poskleja rozdwojonych końcówek,a jesli masz suche i zniszczone włosy to polecam jedwab do włosów,który nadaje im świerzy i zdrowy wygląd i szampony z odżywką:)(I SIE NIE TYRAJ PANNO:)Uwierz mi,że mam nieco większy problem:)Pozdrawiam

Gość czerwony vichy dercos

Gość kamcioczek
szampony elseve sa najlepsze. efekty po zielonym sa świetne, Ty wybierz sobie tylko dopwiedni bo sa do każdego rodzaju włosów

Gość bamboleoooo
dziekuję :) jutro ostatni raz umyje ta shauma i postaram sie cos wybrac, taki wybor a trudno dopasować

a nie warto zainwestowac troszke wiecej pieniazkow i naprawde widziec jakies rezultaty? a nie tylko troche zmiekczac sobie włosy najrozniejszymi szamponami nie przewyzszajacymi 15 zl... moim zdaniem powinnam kupic porzadny szapon + odzywke najlepiej z tej samej firmy... ostatnio na swoje podniszkone koncowki kupiłam szampon z vichy. i szczerze powiem ze jest rewelacyjna:) jescze nigdy tak mi sie włoski nie odzywily:) z vichy