Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaa

czy masturbacja wpływa na to ze nie odpala?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaa

a wiec tak mam 23 lata , wale konia co dzień, a jak mi przyjdzie wydupczyć panienke to mi nie staje:/ yyyyy domyślam sioe ze masturbacja ma na to wielki wpływ, tylko potrzebuje rady.... mam całkowicie przestać sie masturbować czy jak?

Gość wiecej panienek
z czasem maciek przyzwyczai sie do obcej reki :P

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
wiesz tylko to chodzi o to ze nie wiem bo nie miałem chyba od 5 lat przerwy większej w waleniu konia i nie wiem czy jeśli przestane to całkiem robić i myśleć o panience to np po tygodniu znajde się koło niej i będzie zaj....ście czy tez hujowo

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
masakra to jest straszne:/ pomózcie wiem ze to ma wpływ na to i tylko o psychike chodzi , ale jak sie przełamać, ? dupczyłem sie z panienką inna 4 miesiące temu i było ok, a teraz mi zalezy na tekiej jednej i nie wychodzi, stresuje się przez to :///

Gość niunia_91
wsadź sobie paluszek w odbyt i odrazu stanie :)

posluchaj. widocznie robisz to za czesto daj sobie spokoj na jakis czas ograniczaj sie! nie bedziesz umial w innym razie czerpac przyjemnosci z sexu

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
ej słyszałem o tym, ale jak przy panience mam sobie wsadzić tam palec, troche nie wypada, a ona tez taka niby doświadczona, mi zależy aa widać nie wie o tym sposobie;/

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
wiem ze walenie konia zle na to wpływa, ale jeszcze 4 miesiace temu było ok

Gość moja rada
zaszalej z dziwkami, taka przynajmniej nie wysmieje Ci sie w twarz, co najwyzej zgarnie kase za godzine (mniej lub bardziej udanej) roboty. Poza stowka nie masz nic do stracenia.

Gość człoweik bez dobytu
ewentualnie najlepszy sposób żeby penis zawsze stanął to: - bierzesz probówkę - nalewasz ciepłej wody (jakieś 40stopni) - smarujesz wazelinką - wsadzasz i staje w 2 sekundy dziewcznya jak wyrozumiała to sama zrozumie :]

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
niunia_91 ty przynajmniej mądrze piszesz dajesz jakąś rade i tego potrzebuje;) dzienks

bo ciagle pogarszasz sprawe.... serio ci mowie. poza tym ja nie pozwalam mojemu facetowi sie masturbowac samemu:P dla nas to glupota [ bez urazy dla kogo kolwiek ]

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
człoweik bez dobytu ej a co to za "próbówka"

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
do chwileczke.... ej a ile ty masz lat a ile Twój chłopak?

Gość człoweik bez dobytu
zwykła (20cm), najlepiej z grubszego szkła. Jak na lekcjach chemii :P

Gość człoweik bez dobytu
nie może być cienkie szkło bo jak pęknie to...

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
czy człowieku bez odbytu, dzięki za rade, ale Ty to jakiś zboczony jesteś..... potrzebuje normalnej rady,, a głowne zapytanie to do facetów... lepiej wogóle sie nie masturbować,, bo juz po kilku dniach czuje jak mój zbiornik jest pełny!

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
tam było pytanie.. czy jeśli przestane walić konia to po jakim czasie mi sie nawróci?

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
jakbym z nią mieszkał tez bym tak miał pewnie.... hmm gratuluje wam co tu więcej gadać

dzieki.... w kazdym badz razie serio mowie..... mozesz sobie tam z nim dzialac sam na sam ale nie przesadzaj z iloscia! moze tak raz w tygodniu? a przed sexem staraj sie wytrzymac tydzien! na pewno stanie.... a moze... wiem ze to glupie.... ale twoj sex jest nudny i ci nie staje?

Gość tomashzsz
wszystko lezy w twojej psychice... za bardzo ci zalezy i za bardzo chcesz... przez to sie stresujesz, ze ci nie wychodzi i tak powstaje bledne kolo... powiedz partnerce o problemie i nigdzie sie nie spieszcie, najpierw troche pieszczot, pozniej skupiaj sie tylko na przyjemnosci ktora odczuwa twoj wacek i staraj sie olac problem i nie myslec o nim. bedzie dobrze... walenie konia nie jest glownym powodem, moze ono jedynie pogarszac problem w malym stopniu... tzn jesli sobie zwalisz godzine przed stosunkiem... to bedzie ci troche trudniej...

Gość LEVelowyxD
mam takie pytanie,bo mam 17lat i jestem jeszcze prawiczkiem... boję sie ze kiedy do tego dojdzie spuszcze sie juz po jej rozebraniu?? czy to mozliwe? i ile czasu trwa seks przecietnego prawiczka? prosze o wyrozumialosc kazdy kiedys byl prawiczkiem.. :)

Gość doPrawiczka
zwal sobie kilka razy konia przed sexem jak ejstes prawiczkiem to szybko sie nie spuscisz ;p