Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trup chodzącyy

W sobote wymiotowalam i juz dwa dni boli mnie klatka piersiowa

Polecane posty

Gość trup chodzącyy

wlacznie z plecami , najbardziej to sie nasila podczas kaszlu lub jak sie zasmieje glosno, bol najbardziej czuje pod mostkiem. Co to moze byc?

Gość ayosarya
rak albo gruzliza

Gość pchlasachrajka
moze masz zapalenie pluc, kaszlesz ?

Gość tak na oko masz zawal

Gość trup chodzącyy
nie, nie kaszle, nie bola mnie pluca tylko cos pod mostkiem i to sie zaczelo od tych wymiotów sobotnich. do tego doszly wzdęcia :(

Gość trup chodzącyy
to nie jest ciągły ból tylko podczas smiania sie lub wdechu itp

Gość pchlasachrajka
hmm, a jakis stan podgoraczkowy ? trudno powiedziec co to moze byc, moze rozwija sie zapalenie pluc dopiero (dlatego boli z tylu) co do wymiotow to moze zrob test na helicobacter pylori, zwlaszcza jak masz wzdecia

Gość pchlasachrajka
moze wypada Ci platek z serca ? moze warto zrobic echo serca, bo ekg tego nie wykryje

Gość luz blues.
nie sluchaj tych debilek wyzej z tym rakiem cy zapaleniem pluc hehe, wy jakies pojebane jestescie a wracajc do tematu to jesli nie goraczkujesz i ogolnie dobrze sie czujesz to bol pod mostkiem moze by spowodowany podraznieniem zoladka i dwunastnicy, moga to byc tez problemy z watroba, jelitami i trzustką. Jesli w ciagu kilku dni nie przejdzie Ci to udaj sie po skierowanie do gastrologa

Gość pchlasachrajka
luz blues - w domu Cie nazywaja debilem, ze przenosisz to na innych ? licz sie troche ze slowami

Gość trup chodzącyy
Nie gorączkuje mam idealna temperaturę, co do wymiotów to niestety przecholowalam z alkoholem i jadlam ostre potrawy wtedy.Ogolnie czuje sie dobrze i nie boli jesli nie bior wdechu , ale jak tam dotykam placami pod mostkiem(tam gdzie sie fiszbina od stanika konczy) to czuje lekki bol wtedy

Gość luz blues.
Bo wy to nawet zwyklej biegunce przypisalybyscie raka jelita albo odbytu, bez przesady zeby od razu podejrzewac tak ciezkie schorzenia jak rak, gruzlica czy zapalenie pluc zwlaszcza ze nie ma gorączki.

Gość trup chodzącyy
jutro kupie sobie hepatenal czy cos w tym stylu slyszlaam ze to na watrobe rozwaloną i cos na wzdęcia, mam nadzieje ze to nic powaznego

Gość pchlasachrajka
luz blues - jesli chodzi o zapalenie pluc to ja przez ponad miesiac z tym chodzilam, nie wiedzac o tym, zero goraczki, zero kaszlu, tylko bol plecow, takze takie rzeczy sa mozliwe do autorki - teraz dodalas wiecej szczegolow, moze po pijaku sie uderzylas i dlatego odczuwasz tam bol ? ;) sprawdz dokladnie czy nie masz siniaka

Gość asasasd
zapalnie opłucnej idz na przeswietlenie lepiej

Gość trup chodzącyy
nie uderzylam ale ostro sie meczylam w sobote zanim zwymiotowalam , wszystkie wnetrznosci mi pulsowaly ze juz sama nie wiedzialam czy to watroba mi tak wali, zoladek czy wszystkie wnetrznosci, i teraz znow zaczal mnie zoladek pobolewac :(nie ostro ale czuje go

Gość pchlasachrajka
moze jest jeszcze ten zoladek podrazniony po libacji jak w ciagu kilku dni nie przejdzie - zrob test na helicobacter pylorii zmykam spac, dobranoc wszystkim :)

Gość Doroteczkaaaaaaaa.
to zwykłe podraznienie błony sluzowej zoladka -nie sluchaj przewrazliwieńcow