Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccc..

czemu faceci sa czasem tacy rozleziali?

Polecane posty

Gość ccc..

dostal 3 z klokwium i nie moze przezyc:O i caly dzien zrypany bo kumpel lepiej napisal

Gość ccc..
to niby bylo wazne kolokwium im lepsza ocena tym lepiej pozniej na egzaminie cos takiego mowil ale kurde nie mogl przezyc moze nie nawijal caly czas ale mowil i dalo sie wyczuc ze nie moze przebolec . A ni pogadac z nim bo mysli kraza gdzie indziej a jeszcze rano taki wesoly byl:O

Gość ccc..
jest zaciety i ambitny ale moze to i zazdrosc potem jeszcze zwiedzial sie ze kumpela napisala wyzej i znowu zamyslony:O

rozleziali? Na ktorym uniwersytecie tak sie mowi? Pytam, zeby tam wlasnych dzieci nie posylac

Gość ccc..
cherality daj ty spokoj rozlaźli lepiej?

Mówi się tak na uniwersytetach prywatnych. W tym przypadku chodzi zapewne o Wyższą Szkołę Smażenia na Grillu, to było istotne kolokwium z sypania brykietu:classic_cool:

Gość kobieta mechanik
Podstawowa regulacja silnika wykonywana w warunkach statycznych, obejmuje luzy zaworowe, maksymalny odstęp styków przerywacza aparatu zapłonowego, odstęp elektrod świec zapłonowych, skrajne położenia pływaka w gaźniku oraz statyczny kąt wyprzedzenia zapłonu. Oprócz tego, po kilku latach eksploatacji lub kilkudziesięciu tysiącach kilometrów przebiegu samochodu, wymiany wymagają dysze paliwowe i powietrzne w gaźniku – ze względu na erozję dysz paliwowych i korozję dusz powietrznych, gardziel gaźnika i jego rozpylacz wymagają wypolerowania. Wymiany wymaga także przerywacz aparatu zapłonowego. Okresowo powinien być wymieniany filtr powietrza wlotowego silnika (i filtr paliwowy, jeśli został on zainstalowany w układzie paliwowym), a czyszczony – odśrodkowy filtr oleju oraz spirala skraplacza oleju w układzie przewietrzania skrzyni korbowej silnika. Liczbowe wartości luzów, odstępów, częstotliwości wymian, czyszczeń i regulacji nie są tu przytoczone, gdyż są one zawarte w instrukcji dołączonej do samochodu przez wytwórcę.

Gość ccc..
wy sie nabijacie a ja mam poblem ze mam dziecinnego faceta czy on tak wogole powinien reagowac jakis niepewny jest czy jak

Gość dzieki kobieto-mechaniku
tego mi bylo potrzeba :D🖐️