Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość createmodeon

Nauczycielka

Polecane posty

Gość createmodeon

Witam, spodobala mi sie nauczycielka. prowadzi ze mna zajecia przez kilka tygodni. czy w ogole warto i ma sens startowanie do Niej? wiek wydaje mi sie, ze jest porownywalny z moim.. trudno mi ocenic. nieudana proba sprawi, ze bede czul potezny dyskomfort przez pozostale zajecia. obraczki nie zauwazylem.

Gość z dala od nauczycielek
To osoby emocjonalnie niezrównoważone, chorobliwie przeświadczone o słusznosci swoich poglądów, ze skłonnościami do moralizatorstwa i besztania. To, czy przyjmie Twoje awanse, czy odrzuci, to sprawa calkowicie drugorzędna.

Gość uważaj nauczycielki
potrafią kusić, to złe kobiety chociaż z pozoru wyglądają na miłe, a jak jest mężatką i nie nosi obrączki....to bierz nogi za pas...

Gość klubus 8
i uwazaj tez na lekarki, szefowe działów, biznesmenki, pracownice urzedu skarbowego, psycholożki,pracownice działu reklamacji, rasowe sucze i kochanki prezesów firm. tak ogólnie, weż sie za facetow.

Gość zgadza się
co nauczycielka to problem..... mój kumpel rok z taką zmarnował..... 30 letnia, baba a latałą po imprezkach jak nastolatka, ciągle gadała o swoich byłych, a zakładania rodziny bałą się jak diabeł święconej wody.....bo ona tylko wycieczki, imprezki i koleżaneczki..... a mego kumpla opierdzielałą na każdym kroku jak burą sukę..... wogóle nikogo nie szanowała (chyba uważała, że wszyscy powinni jej w dupę wchodzić, tak jak uczniowie i rodzice), na spotkanie potrafiła się 40 mni spóźnić i nie przeprosić.....a czepiać się do tego jak serwetki są na stole poskładane :P a z tego co zaobserwowałam, to nie tylko jej przypadłości.....jej psipsióła, raz na wspólnej imprezce, zadzwoniła po męza (który siedział w domu z dzieckiem) i jak ten przyjechał, kazała czekać w szatni (prawie 1h).... bo jej się dobrze gadka zaczęła kleić, ale męża do stolika nie zaprosiła..... mój mąż, spytał, czemu go nie zaprosi, a ona, że on już nie raz tak czekał i nic mu nie będzie.... po tych perypetiach wnoszę, że to nie jest normalny zawód :P więc uważaj autorze.....

Gość linkostrada
To nie były normalne nauczycielki tylko jakieś ostro sfiksowane!:-P Ja tam jestem normalna. Ale zawód wali na głowę... oj wali! :-D Sprostowania: 1. W dupę nie wchodzą ani uczniowie ani tym bardziej rodzice.:-P 2. Nauczyciel raczej się nie spóźnia -przynajmniej u nas. 3. Nie przeprosić... echhh... bez komentarza. 4. Nikt się serwetkami nie przejmuje! Byle nie były używane!!! :-D

Gość zgadza się
fajnie wiedzieć, że są normalne jakieś.....bo aż strach dzieciaka do szkoły zapisać....po tym co się ostatnio naoglądałam :P z tymi serwetkami, to chodziło, że ta panna zaczęła nam zasady savoir-vivre wyjaśniać, że niby jest taka "obyta" a wcześniej się spóźniła i nawet nie przeprosiła.... co dla mnie jest złamaniem podstawowej zasady dobrego wychowania..... nie wiem jak u was.... ale u niej w szkole, straszny "lizing" jest.... kłaniają się nisko wszyscy i komplementy sypią.... dla mnie to dziwne, bo mając prywatna firmę, raczej spotykam się z samymi wymaganiami ze strony klienków..... bynajmniej nikt nie czekałby 40 min na spotkanie ze mną....

Gość oj tak
Polonistki sa najgorsze!

Gość pewnie znasz jakąs jedną
a osądzasz wszystkie

Gość masz naj**ane jak cyganka w to
oj to prawda, nie znam ani jednej nnormalnej polonistki(owszem uczyć umialy ale jako ludzie porąbane)

Gość oj tak
Z polonistkami jest tak...naczytaja sie ksiazek i pozniej im sie wydaje, ze sa najmadrzejsze na swiecie. Szukaja ksiecia z bajki, krytykuja kazdego. Kazdy jest glupi. A jak sie miedzy soba żra! Wiem, bo widze to na codzien

Gość masz naj**ane jak cyganka w to
oj tak współczuje

Gość zgadza się
nie osoądzam, napisałam tylko o swoich doświadczeniach.... poznałam środowisko jednej szkoły.....z 10 nauczycieli właśnie przez dziewczynę tego kumpla..... nie wiem, może po prostu miałam pecha..... ale wrażenie zrobili nie najlepsze....

Gość a mnie wciąz frapują te
30 latka już nie może chodzić na imprezy?? Ma się położyć do trumny i z uśmiechem czekać na zgon?? ;)

Gość sss...
no sorry 30 lat mam ale czuje sie bardzo mlodo i jeszcze mam naturalna chec do imprez

Gość zgadza się
nie ja też mam 28 lat i lubię się pobawić..... ale żeby tak 3xw tygodiu i po 5 browarów i jeździć po różnych miastach i to jeszcze bez męża/chłopaka tylko z koleżankami..... to powiem szczerze, by mi się nie chciało..... tak robiłam na studiach..... teraz mam inne cele, wolę obiad w dobrej restauracji, kino, wyjazd w jakieś ładne miejsce.....

Gość ale takie rzeczy
"wolę obiad w dobrej restauracji, kino, wyjazd w jakieś ładne miejsce..... " ale takie rzeczy kosztuja wiecej niz kilka piw, a zawod nauczyciela do wysoko platnych nie nalezy :P