Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sękata

Biała czy ekri? =/

Polecane posty

Hej słuchajcie, naprzymierzałam się tych kiec i wczoraj wreszcie znalazłam u siebie w mieście taką w miare wymarzoną ;) ale mam teraz dylemata. Zawsze chciałam mieć białą suknie do ślubu, nie wiem, ślub zawsze mi się kojarzył z bielą i ta wyjątkową suknią też jakoś, a po przymiarkach okazało się, że do mojej twarzy zdecydowanie bardziej pasuje smietankowy, ivory czy ekri. Czyli każdy tylko nie biały. No i co teraz? Brać taką w której mi lepiej do twarzy czy taką, o której sie zawsze myślało, że się chce mieć? W prawie każdym fasonie mi dobrze więc już to nie jest problem, tylko ten kolor...Wczoraj mój Narz. jak mu wspomniałam że nie będę chyba mieć białej to się zapytał (nie wiem w jakim tonie dokładnie bo to przez smsa było...) czy to ekri to bardzo od białego odstaje?(=a dlaczego taki a nie biały). No i nie wiem? Poradźcie cos, bardzo proszę :)

Hmmm pocieszę cię ze często tak bywa. moja kolezanka za to chciala miec tylko ecri i koniec. Na slubie byla w snieznej bieli:)

aleś mi poradziła :P no ale jak myslicie, to ekri to jest w ogóle ładny kolor na ślub?

Gość kasia2020
ecri jest ładny, tylko zależy jaki jest krój tej sukni i jakiej urody jest twoja buźka i karnacja :]

nie wiem jakiej ale i moja Mama i panie we wszystkich salonach (ja zreszta tez to widze...) mowia, ze mi jest ładnie w tym ekri/smietankowym a w białym wyglądam bladawo...

Gość kasia2020
masz może mniej więcej www/link do kroju tej sukni? czy to rybka czy litera A? to też zmienia postać rzeczy :)

Tak się składa, że jeszcze jestem w dylemacie pomiędzy właśnie rybką a z literą A , obie w kolorze ekri...dlatego się ogólnie zastanawiam no....W tej rybce też mi ładnie, niby podkresla moja figurę ale już chyba raczej byłabym skłonna do tej w literę A bo zawsze chciałam mieć rozłożystą.... ta rybka jest mniej więcej taka tylko zdecydowanie ładniejsza: http://www.sinceritybridal.com/us_en/collection_popup.php?id=944&disc= a ta druga jest podobna do tej http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?page=0&pageSize=64&style=A3145 obie ekri, w obydwóch wyglądał pięknie. I teraz nie wiem który fason i czy kombinowac z białym.... :o

sekata ta druga zdecydowanie, jes sliczna,no a z kolorem to nie wiem co ci doradzic? wez ten kolor w ktorym czujesz sie lepiej..

ja Ci powiem jak było u mnie jak byłam młodsza marzyła mi się biała suknia, ale jak byłam na etapie wybierania modelu i koloru, to właściwie od razu zadecydowałam, że nie będzie to biały kolor, bo źle się w nim czułam, dosłownie jak beza :) a zakochałam się kolorze cappucino i taką właśnie miałam. A nawiązując do koloru sukienki, mój wówczas narzeczony jak się dowiedział jaki kolr, to oczywiście przyjął go do wiadomości, ale nie specjalnie chyba sobie go wyobrażał, bo jak go jego mama zapytała, jaki będę mieć kolor sukienki to powiedział \"no wiesz taki jakiś brązowy\" ;)

ta pierwsza na żywo tez jest piekna, migocząca, fota na necie nie umywa się nawet do tej na żywo...obie zresztą robią wielkie wrażenie....ale heh....ten kolor dalej mnie trapi

Aga29 a nie było Ci...nie wiem jak to okreslić....żal? Ze to jednak jest ślub i nie biała suknia tylko jakiś inny kolor zmieszany?

przymierzalam Lorne i jest ona dla mnie za skromna :(

no wlasnie ja tez wygladam troche blado w bialej....a moj Narz. mi teraz mowi, ze zawsze chcial miec zone na slubie w bialej :o no to ja juz nie wiem ooo ;(

moim zdaniem powinnaś wziąć tą w której lepiej wyglądasz, ja też miałam sukienke ekri, i co nie którzy dziqwili się , że nie biała. ale jak juz wszyscy ją widzieli- na zywo, na zdjęciach, na filmie i mówiłam , że to ekri to nikt nie chciał wierzyc. Wszyscy mysleli że biała. bo zazwyczaj róznicę pomiedzy bielą a ecri widac dopiero jak się cos białego przyłoży.

Gość kasia2020
"za skromna"- no bywa ;) (zrob sobie zdjęcie w białej sukni i w ecri, i się zastanów ;P (hehehe) kurczę, nie wiem jak doradzić, bo masz taką głupią sytuację ;)) ale w obydwóch sukniach wyglądasz lepiej w ecri?

Gość kasia2020
jak tak bardo ty chcesz białą i facet też tak chce, w końcu ślub ma się raz (hehe) :P to może bardziej i najbardziej zbliżone do białego będzie śmietankowy kolor??????????????

no wlasnie, smietankowa jest już taka łagodniejsza ale ciężko mi znaleźć taki kolor w odpowiednim fasonie..eh...

no tak wszysyc mowia z emi buzia ladniej przy ekri wygląda w każdym fasonie..a moj Narz wolalby snieznobiala

Gość chora że hej
jak sie pokażesz swojemu narzeczonemu w dniu ślubu, to będzie tak zachwycony, że nawet nie zauważy, że to ecru - zapewniam cię :-)

Gość alllllllllllllllla
eeee tam bierza taka w ktorej lepiej wygladasz... moj typ urody to lato i w bialym wygladam paskudnie - jak bym ze szpitala wyszla:/ wybralabym ekri:)

Gość kasia2020
nie wiem już ;/ kiedy masz slub?

Gość alllllllllllllllla
naprawde tak zle wygladasz w bialej? moze wystarczy troche rozu na policzki i bedzie ok?

sękata ja bym wybrała białą, jeśli zawsze o takiej marzyłaś. A jeśli wyglądasz blado, może parę razy przed ślubem na solarium pójdziesz?

Gość kasia2020
nie wiem co zrobić, poradź się mamy ;) powiedz że on chce biała i ty, ale nie masz sukni o takim kroju żeby pasowała pod kolor biały

Sekata,mój Narz też chce tylko białą:D a ja nie wiem, jeszcze nie mierzyłam,ale ekri bardzo mi się podoba:) jeśli lepiej wyglądasz w ekri to bierz ekri:)